Nejprodávanější tituly - květen 2021
pro začínající čtenáře

Jak krásná je Panama - 11%
Tygřík a Míša spolu žijí v domku u řeky, ale začne je pálit dobré bydlo. Když jednoho dne připluje po vodě bedna s nápisem Panama, rozhodnou se do té cizokrajné končiny vonící po banánech vypravit.
pro začínající čtenáře

Jak krásná je Panama

179 Kč
159 Kč
Předvečer svatého Mikuláše - 11%
(1x)
Každý rok se v den sv. Mikuláše po městě prohání tlupy maskovaných čertů a ze všech koutů znějí petardy, štěkot a křik. A malý Petr letos bude u toho. Poprvé! Těší se, ale jak už to tak bývá, všechno dopadne jinak, než si vysnil.
pro začínající čtenáře

Předvečer svatého Mikuláše

268 Kč
238 Kč
Myšáci v akci
Volné pokračování dobrodružných příběhů myšáků Tomíka a Otíka, se kterými jsme se seznámili už v knížce „Myšáci na první výpravě“. Veselé příběhy myšáčků jsou vhodné pro děti od 4 let.
pro začínající čtenáře

Myšáci v akci

89 Kč
Pejsek Tom a jak to začalo - 11%
V této veselé knížce o štěňátku Tomovi se dozvíte, co všechno čeká na malého pejska v novém domově a jak se s nástrahami vypořádá. Knížka je určena pro nejmenší čtenáře a čtenářky – předškoláky a začínající školáky.
pro začínající čtenáře

Pejsek Tom a jak to začalo

152 Kč
135 Kč
Rošťák Bertík – Přineees! - 11%
Dvanáctá knížka s příběhy Rošťáka Bertíka – kluka se zvyky, které všechny dospělé kolem děsí! Bertík má plnou hlavu ztřeštěných plánů a šílených nápadů, a jestli prahnete po potížích, už dál nehledejte – Bertík v nich vězí až po krk!
pro začínající čtenáře

Rošťák Bertík – Přineees!

178 Kč
158 Kč
Rybí sliby - 11%
Pohádkový příběh vypráví o mořské panence, kterou bídný černokněžník Mořemor zlým kouzlem odnese daleko od rodného moře až k prameni horského potůčku.
pro začínající čtenáře

Rybí sliby

269 Kč
239 Kč
Kos je bos - 11%

1. čtení - pro nejmenší čtenáře (6-7 let). V knize o Pepovi a jeho kamarádovi kosovi najdete hlavně obrázky. Slova psaná velkými písmeny jsou snadná k přečtení. Tak hurá do toho!

pro začínající čtenáře

Kos je bos

215 Kč
191 Kč
Matěj a stegosaurus - 20%
Některé knihy mají kouzelnou moc. Stačí kapka vody, dotek lidské dlaně a začnou se dít věci! Na zahradě před domem se najednou objeví stegosaurus. Hrůzné monstrum!
pro začínající čtenáře
Ukázky

Matěj a stegosaurus

186 Kč
149 Kč
Psi nebaletí
Okouzlující a humorný příběh malého psa Biffa, který ze všeho nejvíc na světě miluje hudbu, měsíční světlo a drobné krůčky po špičkách. Je pevně přesvědčený o tom, že není pes a má jeden velký sen – chce se stát balerínou a být na všech plakátech.
pro začínající čtenáře
Ukázky

Psi nebaletí

71 Kč
Školní strašidlo - 11%
Příběh je určen zejména začínajícím čtenářům (6–8 let), ale může se líbit i předškolákům – poslouží jim k seznámení se školním prostředím.
pro začínající čtenáře

Školní strašidlo

179 Kč
159 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 64 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 > >>