Nejprodávanější knihy - květen 2021
ekonomie

Jak vybudovat trvale úspěšnou firmu - 11%
Autor bestselleru Jak z dobré firmy udělat skvělou (Good to Great) ve své další knize odhaluje, co odlišuje trvale úspěšné firmy od těch ostatních. Kniha nabitá stovkami příkladů nabízí praktické koncepty, které mohou aplikovat manažeři a podnikatelé
ekonomie

Jak vybudovat trvale úspěšnou firmu

422 Kč
375 Kč
Lokální a alternativní ekonomické systémy - 11%
Příručka vás seznámí s mnoha způsoby, jak se vyvázat z mašinerie běžné ekonomiky, přinášející zisky především nadnárodním korporacím, poškozující životní prostředí a mnohdy ničící lokální komunity a jejich potřeby.
ekonomie

Lokální a alternativní ekonomické systémy

Radim Kotala (ed.)
207 Kč
184 Kč
Marketingová komunikace - 11%
Nové, výrazně přepracované a aktualizované vydání knihy Marketingová komunikace vzniklo opět ve spolupráci se špičkovými experty z praxe. Hlavním autorem je uznávaný odborník – vedoucí katedry marketingu VŠE.
ekonomie

Marketingová komunikace

269 Kč
239 Kč
Podnikání na Amazonu - 11%
(1x)
Podnikatel, lektor a kouč Zdeněk Steiner je jedním z lídrů podnikání na Amazonu a ve své knize představuje právě tento velmi úspěšný obchodní model.
ekonomie
Ukázky

Podnikání na Amazonu

266 Kč
236 Kč
Podnikatelé versus podvodníci - 11%
(2x)
Podvodníci jako podnikatelé přináší ucelený přehled nejčastějších způsobů podvodů, páchaných na majitelích firem. Poučte se z chyb podnikatelů před vámi a buďte před podvodníky o krok napřed!
ekonomie

Podnikatelé versus podvodníci

267 Kč
238 Kč
Prodej svoje know-how
Prodej svoje know-how je úderným návodem na to, jak vzít to, co vás nejvíc baví, podlit se o to s ostatními a nechat si za to zaplatit. Je jedno, jestli podnikáte, studujete nebo hrajete na hudební nástroj.
ekonomie

Prodej svoje know-how

179 Kč
Průvodce lidským myšlením a chováním - 50%
Kniha o vývoji lidské mysli, o příčinách uvažování a jednání v různých situacích, a zároveň kniha praktická. Obsahuje rady, jak efektivněji myslet i pracovat, jak lépe porozumět svému myšlení i světu kolem nás.
ekonomie
Ukázky

Průvodce lidským myšlením a chováním

198 Kč
99 Kč
Elon Musk - 11%
(1x)
Elon Musk bývá označován za největšího inovátora současnosti, podnikatelského génia velikosti Steva Jobse. Také za workoholika, nesnesitelného egocentrika a podivína. Prředevším je ale Musk technologickým vizionářem, který mění sci-fi v realitu.
ekonomie

Elon Musk

395 Kč
351 Kč
Pokročilejší metody statistické regulace procesu - 11%
Statistická regulace procesu (SPC) je běžnou součástí řízení kvality. Cílem SPC je dosáhnout stavu, kdy je proces na takové úrovni, že je zajištěna shoda produktů s požadavky zákazníka, a na této úrovni proces udržet.
ekonomie

Pokročilejší metody statistické regulace procesu

359 Kč
319 Kč
Profesní poradenství
Publikace zdůrazňuje, aby klienti upřesňovali cíle osobního a odborného rozvoje, včetně aktivního přístupu k budování jejich profesní kariéry.
ekonomie

Profesní poradenství

89 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 74 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 > >>