Nejprodávanější e-knihy - květen 2021
děti a mládež

Oheň na nebi - 20%
Pevnina skončila, ale putování nekončí! Lusa, Kallika, Ujurak a Toklo se vydávají na Věčný led do krásné, ale nehostinné ledové prázdnoty. Kallika je ve svém živlu – konečně se vrátila domů!
děti a mládež
Ukázky

Oheň na nebi

199 Kč
159 Kč
Poselství ze Stínadel - 20%
(1x)
Rychlé šípy dostanou od Losny zašifrovanou zprávu, v níž jim sděluje, že mu kdosi ukradl ježka v kleci. A tak se Rychlé šípy znovu vydávají pátrat do Stínadel.
děti a mládež
Ukázky

Poselství ze Stínadel

209 Kč
167 Kč
Sesterstvo ve Snové říši - 20%
(2x)
Kouzelná kočka Fabiola tentokrát nepřenese Sesterstvo do minulosti, ale do říše snů! Začínají se tam totiž dít moc divné věci. V Elině ulici navíc nikdo nemůže v klidu spát, všichni se pořád bezdůvodně budí a ráno jsou pak strašně mrzutí.
děti a mládež
Ukázky

Sesterstvo ve Snové říši

189 Kč
151 Kč
Stínadla se bouří - 20%
Po několika měsících klidu jsou Stínadla opět v pohybu. Nečekaná zpráva o znovunalezeném ježkovi v kleci spustí smršť nových událostí, vontské hnutí ožije a schyluje se k volbě Velkého Vonta. Pro všechny z okolních čtvrtí tak začíná být ve Stínadlech opět nebezpečno. To nemůžou Rychlé šípy nechat bez povšimnutí a samy se pouštějí do pátrání po hlavolamu. Chtěly by totiž získat plánek létajícího kola, který je v něm ukrytý... Dobrodružství Rychlých šípů pokračuje! Druhý díl stínadelské trilogie.
děti a mládež
Ukázky

Stínadla se bouří

219 Kč
175 Kč
České dějiny očima Psa - 20%
(1x)
Máte rádi dějepis, zajímá vás, co se u nás v běhu času přihodilo? A chcete se o tom dozvědět trochu jinak? Pak sáhněte po knížce České dějiny očima Psa. Pes žil totiž s lidmi odjakživa, doprovázel rytíře i sedláky, procházel dějinami.
děti a mládež
Ukázky

České dějiny očima Psa

159 Kč
127 Kč
Krutý princ - 20%
(3x)

Vítejte ve světě, kterému vládnou nelítostné víly! Jude bylo sedm, když jí zabili rodiče a unesli i s jejími sestrami na proradný dvůr víl. O deset let později ale netouží po ničem jiném než patřit mezi víly.

děti a mládež
Ukázky

Krutý princ

299 Kč
239 Kč
Táta za všechny prachy - 20%
(1x)
Dojemný příběh otce a syna, kteří mezi špatným a zase špatným musí vybrat menší zlo a nakonec zvítězí nejen nad zlověstným panem Velikánem, dokazuje, že Walliams se právem řadí k největším současným autorům literatury pro děti.
děti a mládež
Ukázky

Táta za všechny prachy

198 Kč
158 Kč
Nejhorší děti na světě 2 - 20%
Četli jste Nejhorší děti na světě? A myslíte si, že horší děti než hrdinové téhle vypečené knížky (samozřejmě kromě vás) neexistují? Pchá! Šeredně se mýlíte! Připravte se, že kluci a holky v „dvojce“ jsou daleko příšernější!
děti a mládež
Ukázky

Nejhorší děti na světě 2

198 Kč
158 Kč
Půlnoční gang - 20%
(1x)
Okouzlující příběh pěti dětí trávicích nudné dny na dětském oddělení v nemocnici – a jejich cestě za úžasnými dobrodružstvími.
děti a mládež
Ukázky

Půlnoční gang

198 Kč
158 Kč
Umrlčí tváře - 20%
V šesté knize napínavé série Bratrstvo se Volavky ocitnou v neznámé zemi a připravují se na bitvu proti nemilosrdnému nepříteli. Volavky zastihne na moři strašlivá bouře a zažene jejich loď daleko na západ, na pobřeží, které Hal nepoznává na žádné ze svých map.
děti a mládež
Ukázky

Umrlčí tváře

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 178 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 18 > >>