Nejprodávanější e-knihy - květen 2021
zdraví a výchova dětí

Problémové chování dětí a mládeže - 20%
Obsah knihy vychází z faktu, že častým zdrojem nežádoucího chování dětí a mládeže jsou chybná osobní pojetí výchovy, učení, vyučování a pedagogické komunikace jednotlivých rodičů, vychovatelů a učitelů.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Problémové chování dětí a mládeže

161 Kč
129 Kč
Školka - 20%
(1x)
Připravte své dítě na situace, do kterých se brzy dostane nebo může dostat. Prohlédněte si spolu obrázky, přečtěte jednoduchý text a mluvte o tom, jak se v daných situacích chovat a co od nich čekat.
zdraví a výchova dětí

Školka

135 Kč
108 Kč
Říkadla a jednoduchá cvičení - 20%
Přinášíme neocenitelnou pomůcku pro všechny rodiče a lektory, cvičící ve sportovních nebo mateřských centrech s dětmi od kojeneckého věku.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Říkadla a jednoduchá cvičení

186 Kč
149 Kč
Třídní klima a školní klima - 20%
Publikace shrnuje odborné poznatky o klimatu třídy a školy v praktickém kontextu tak, aby byla zřejmá souvislost jednotlivých faktorů klimatu, a doplňuje je řadou příkladů z praxe.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Třídní klima a školní klima

339 Kč
271 Kč
Vývoj dětské řeči krok za krokem - 20%
Řeč je schopnost, která je dána pouze člověku. Její rozvoj je těsně svázán s rozvojem myšlení, a proto si zaslouží veškerou rodičovskou pozornost.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Vývoj dětské řeči krok za krokem

166 Kč
133 Kč
Grafomotorika a počáteční psaní - 20%
Učit se psát a zvládat písemnou podobu mateřštiny je pro začínající školáky nebývale obtížnou aktivitou. Při osvojování písařských dovedností se proto někteří z nich potýkají s pestrou škálou nesnází.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Grafomotorika a počáteční psaní

254 Kč
203 Kč
Hodnocení žáků - 20%
Hodnocení žáků ve vyučování, jako nezbytná součást výchovně-vzdělávacího procesu, je velice složité. Dotýká se všech účastníků vyučovacího procesu .
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Hodnocení žáků

229 Kč
183 Kč
Učitel - 20%
Autorky se zaměřily zejména na pedagogickou přípravu na profesi učitele. Důraz kladou na komunikativní dovednosti, mluvený projev, vyučovací jazyk a zásady správné výslovnosti.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Učitel

144 Kč
115 Kč
Krok za krokem 1. třídou - 20%
První třída... Magické slůvko "poprvé" provází prvňáčky celým rokem. Poprvé si sami přečtou knížku, poprvé se sami podepíší, poprvé vyřeší slovní úlohu, poprvé napíší domácí úkol a poprvé ho možná také zapomenou.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Krok za krokem 1. třídou

220 Kč
176 Kč
Plavání dětí s rodiči - 20%
Pro všechny rodiče, kteří chtějí zísakat zajímavé informace o aktivitách ve vodě s nejmenšími dětmi je připraveno druhé upravené vydání velmi úspěšné knihy o plavání nejmenších dětí.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Plavání dětí s rodiči

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 73 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 > >>