Nejprodávanější e-knihy - květen 2021
filosofie a náboženství

Legenda o Antikristu - 20%
Vladimír Solovjov (1853–1900), významná osobnost mezináboženského dialogu, autor mnoha filosofických a teologických děl, s dalekosáhlým vlivem na současníky i následné generace píše slavné Tři rozhovory, ve kterých je zahrnutá Legenda o Antikristu.
filosofie a náboženství
Ukázky

Legenda o Antikristu

90 Kč
72 Kč
Lidé lži - 20%
(1x)
Slavná kniha psychologa M. Scotta Pecka, autora známých titulů Nevyšlapanou cestou, Postel u okna či V jiném rytmu, obrací svou pozornost k jednomu z největších témat lidského života – k otázce zla.
filosofie a náboženství
Ukázky

Lidé lži

269 Kč
215 Kč
Rozkoš mezi pohlavími Sexuální diference od antiky po Freuda - 20%
Klasická práce amerického antropologa Thomase W. Laqueura (* 1945) z Kalifornské univerzity v Berkeley má pro historii sexuality a genderu význam srovnatelný s Dějinami sexuality Michela Foucaulta.
filosofie a náboženství
Ukázky

Rozkoš mezi pohlavími Sexuální diference od antiky po Freuda

290 Kč
232 Kč
Být místem Bytí - 20%
Ne vždy je dobře rozuměno rozdílům ve filosofii Martina Heideggera před a po obratu (die Kehre) v jeho myšlení, a to včetně proměny chápání klíčového pojmu „das Dasein“ (pobyt) či užití pojmů nových, jako „das Ereignis“ nebo „das Gestell“.
filosofie a náboženství
Ukázky

Být místem Bytí

100 Kč
80 Kč
Hlavní neřesti - 20%
„Mnozí jistě slyšeli vyprávět o »sedmi hlavních neřestech« – alespoň proto, že už vešly do běžného jazyka. Víme však, jaké jsou tyto neřesti, co skutečně představují?
filosofie a náboženství
Ukázky

Hlavní neřesti

49 Kč
39 Kč
Mezi duší a Duchem - 20%
(2x)
Enneagram je dynamická typologie osobnosti, která popisuje devět odlišných vzorců prožívání a jednání. Jde o komplexní model s mnoha rovinami, který lze použít nejen jako efektivní nástroj psychologie, ale také jako mapu překážek na cestě modlitby.
filosofie a náboženství
Ukázky

Mezi duší a Duchem

89 Kč
71 Kč
Nová náboženství a násilí - 20%
Nová náboženská hnutí jsou hnutí protestu. Vznikají často z nespokojenosti s převládajícím společenským kodexem a jejich vznik je obvykle inspirován charismatickým vůdcem.
filosofie a náboženství
Ukázky

Nová náboženství a násilí

220 Kč
176 Kč
O čem se nedá mluvit, o tom se musí zpívat - 20%
Má-li věda za cíl poznání a ovládnutí světa, je umění především prostředkem poznání nás samých. Ba co víc, umožňuje nám nahlédnout, že každé poznání je v nějakém ohledu sebepoznání, jak to explicitně hlásá filosofie německého idealismu.
filosofie a náboženství
Ukázky

O čem se nedá mluvit, o tom se musí zpívat

149 Kč
119 Kč
Touha po absolutnu. Svatí muži Indie - 20%
Kniha je určena nejen zájemcům o Indii a východní kultury, ale i těm, kdo hledají duchovní poznání a smysl bytí i veškerého stvoření.
filosofie a náboženství
Ukázky

Touha po absolutnu. Svatí muži Indie

198 Kč
158 Kč
Záblesk v temnotě - 20%

Druhý díl autobiografie nejznámějšího světového evolučního biologa, skeptika a ateisty se soustředí na dobu pozdějších úspěchů, kdy autor pokračuje na cestě intelektuálního vývoje a vědeckého zkoumání.

filosofie a náboženství
Ukázky

Záblesk v temnotě

210 Kč
168 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 104 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 11 > >>