Nejprodávanější e-knihy - květen 2021
psychologie pro každého

Indián - 20%
Autor v historických souvislostech pojednává o tradičních hodnotových a duchovních aspektech lidského bytí v kontrastu se změnami, které přináší současná globalizačně konzumní civilizace. 2. vydání.
psychologie pro každého
Ukázky

Indián

89 Kč
71 Kč
Jak prokouknout druhé lidi - 20%
(2x)
Nechte si poradit od Joea Navarra, bývalého agenta kontrarozvědky FBI a uznávaného experta na neverbální chování. V knize vysvětluje, jak rychle "přečíst" druhé lidi.
psychologie pro každého
Ukázky

Jak prokouknout druhé lidi

322 Kč
258 Kč
Technika Mindfulness - 20%
(2x)
Bojujete občas s nedostatkem motivace a silné vůle? Jste pořád ve stresu? Přistihnete se někdy, že druhé posloucháte jen tak na půl ucha? Pochybujete o sobě? Právě na vás čekají praktické návody a rady.
psychologie pro každého
Ukázky

Technika Mindfulness

254 Kč
203 Kč
Vlci v rouše beránčím - 20%
Manipulativní lidé jsou všude mezi námi a mají dva cíle: zvítězit a vypadat u toho dobře. Jejich oběti si často nejsou téměř vědomy, co se vlastně děje. Tato kniha vám otevře oči! Nebuďte už jenom ovládanou ovcí. Naučte se odhalovat vlky.
psychologie pro každého
Ukázky

Vlci v rouše beránčím

212 Kč
170 Kč
Architektura vnitřního světa člověka - 20%
Artho Wittemann velice působivě ukazuje cestu, jak zpřístupnit a vysvětlit řád, jenž je za tím skrytý, a především lásku k pacientovi/klientovi, s tímto řádem hluboce spojenou.
psychologie pro každého
Ukázky

Architektura vnitřního světa člověka

195 Kč
156 Kč
Emoční inteligence - 20%
(3x)

IQ není zdaleka tak důležité jako EQ!

Vydání přelomové práce jednoho z nejpřednějších amerických psychologů, která naprosto mění pohled na to, co to znamená být chytrý.

psychologie pro každého
Ukázky

Emoční inteligence

297 Kč
238 Kč
Jak zklidnit splašenou mysl - 20%
(1x)
Knížka je určena všem, kteří chtějí ovládnout své myšlenky a vnitřní hlasy a dosáhnout vnitřního klidu a spokojenosti. Díky technikám, které najdete v této knížce, se to naučíte a stanete se pány svých pocitů i myšlenek.
psychologie pro každého
Ukázky

Jak zklidnit splašenou mysl

195 Kč
156 Kč
Logoterapie - 20%
Nalezněte s pomocí této knihy smysluplnou cestu životem nebo ji využijte při doprovázení svých klientů! Publikace vám nabízí nejen orientaci v teoretické oblasti, ale především inspiraci pro každodenní praxi.
psychologie pro každého
Ukázky

Logoterapie

288 Kč
230 Kč
Probouzení zranitelnosti - 20%
V knize Probouzení zranitelnosti americký psychiatr a žák Mistra Osha Krishnananda spolu se svojí partnerkou Amanou Trobe popisují, jak jsou náš život a naše vztahy ovlivňovány naším vnitřním dítětem.
psychologie pro každého
Ukázky

Probouzení zranitelnosti

180 Kč
144 Kč
Čtení z tváře - 20%
Lidský obličej čili tvář je zřejmě tou částí lidského těla, na kterou se díváme při každém setkání s druhým člověkem. Vnímáme její tvar, oči, nos, ústa, čelo, uši, zuby - jejich tvar a vzhled a posuzujeme, jestli se nám líbí nebo ne.
psychologie pro každého
Ukázky

Čtení z tváře

79 Kč
63 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 95 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 > >>