Nejprodávanější e-knihy - květen 2021
psychologie pro každého

Jak poznat, když vám někdo lže - 20%
Bývalý expert FBI a autor světového bestselleru Jak prokouknout druhé lidi přichází s knížkou, díky které zaručeně poznáte, že vám někdo lže. V této praktické příručce najdete více než 200 nejčastějších příznaků lhaní a projevů podvodného chování.
psychologie pro každého
Ukázky

Jak poznat, když vám někdo lže

186 Kč
149 Kč
Kniha o mužství - 20%
(1x)
Upravená verze knihy Mužství, která se během několika let stala v mnoha zemích bestsellerem. Byla provázena vlnou zájmu o téma role muže a otce v západní společnosti, jež se stává v mnoha ohledech zženštilou.
psychologie pro každého
Ukázky

Kniha o mužství

265 Kč
212 Kč
Koučování - 20%
S koučováním se takříkajíc "roztrhl pytel". Koučuje se vedení zaměstnanců, rozvoj učitelů, výchova dětí, prodejní výsledky, sport, vyváženost "rodina-práce", a dokonce i sex.
psychologie pro každého
Ukázky

Koučování

169 Kč
135 Kč
O otcovské roli - 20%
Mužská identita potřebuje vzory. S jakými vzory se budou identifikovat dnešní děti? Jak se historicky proměnila role otce? Těmito otázkami se ve své knize zabývá psycholog Tomáš Novák.
psychologie pro každého
Ukázky

O otcovské roli

169 Kč
135 Kč
Proč se mnou nemluvíš?! - 20%
Jak si najít cestu k partnerovi, který téměř nedává najevo své city, chová se odtažitě, komunikuje minimálně, žije svými zájmy a nebere příliš ohledu na rodinu?

psychologie pro každého
Ukázky

Proč se mnou nemluvíš?!

161 Kč
129 Kč
Velký český snář - 20%
(1x)
Rozsáhlý soubor symbolů a jejich možných výkladů, vycházející z tradičních snářů i četné odborné literatury. Hesla jsou řazena abecedně, celková koncepce knihy tudíž umožňuje čtenářům rychlou a snadnou orientaci.
psychologie pro každého
Ukázky

Velký český snář

129 Kč
103 Kč
106 zlatých pravidel pro spokojený život - 20%
Stačí znát 106 zlatých pravidel pro spokojený život. Tato pravidla vám pomohou více si užít života, snadněji zvládat nepříznivé události a být celkově šťastnějším, klidnějším a naplněnějším člověkem.
psychologie pro každého
Ukázky

106 zlatých pravidel pro spokojený život

229 Kč
183 Kč
Koučování pro manažery - 20%
Publikace je přehlednou příručkou a pomocníkem nejen pro manažery, personalisty, lektory či mentory, ale také pro začínající kouče.
psychologie pro každého
Ukázky

Koučování pro manažery

144 Kč
115 Kč
Buďte strůjci vlastního štěstí - 20%
(2x)
Na následujících stránkách vám nabízíme několik způsobů, jak být strůjcem vlastního štěstí, protože jsme bytosti se svobodnou vůlí a ta nám poskytuje možnost se rozhodnout, kterým směrem se vydáme a jestli prožijeme svůj život ve štěstí a lásce.
psychologie pro každého
Ukázky

Buďte strůjci vlastního štěstí

152 Kč
122 Kč
Jak si vybudovat fantastickou paměť - 20%
Pojďte se učit od expertky na trénink paměti, která je několikanásobnou juniorskou mistryní světa pro memoatlety (Youth World Memory Championships). Autorka v knize prozrazuje tajemství, díky kterým vytrénovala svou paměť na fenomenální úroveň.
psychologie pro každého
Ukázky

Jak si vybudovat fantastickou paměť

246 Kč
197 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 95 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 > >>