Nejprodávanější Kniha - květen 2021
romány

Stříbrná zátoka
Lisa McCullenová se nikdy nedokázala odpoutat od minulosti. Ale nedotčené pláže a uzavřená komunita obyvatel australského přímořského městečka jí nabízí svobodu a bezpečí, po nichž tolik touží – když už ne pro sebe, tak pro svou desetiletou dcerku.
romány

Stříbrná zátoka

341 Kč
Všechny vlny oceánu
Nový příběh od bestsellerové autorky Všechno, co máme. Po tragickém incidentu, který zničil její rodinu, opustila Molly Brennanová muže, kterého nade všechno milovala, a utekla co nejdál od domova. Chyby, které napáchala, nechala daleko za sebou.
romány

Všechny vlny oceánu

323 Kč
Bouřlivé časy
(1x)
Staré venkovské sídlo, svatba a množství vzpomínek, v nichž ožívají minulé časy. Na sídle Dranitz zvoní svatební zvony. Franziska a Walter jsou po dlouhých letech konečně svoji. Všechno mohlo být krásné nebýt rodiny, která se odmítá usmířit.
romány

Bouřlivé časy

359 Kč
Cukrárna v Paříži
(3x)
Kdysi vyhlášená pařížská Cukrárna C se brzy zavře, ještě zbývá poslední cukrářský kurz.
romány

Cukrárna v Paříži

359 Kč
Chci tě mít ve skříni
Co všechno se dá v manželství odpustit, tolerovat, kam až zajít? Viola miluje Viliama a Viliam miluje Violu. Jenže Viliam už přítelkyni má a Viola zase malého syna. Ale pak se ti dva stejně vezmou.
romány

Chci tě mít ve skříni

242 Kč
Chvála macechy
(2x)
Erotický román Chvála macechy líčí manželské peripetie dobře situovaného páru smyslné doni Lucrecie a pedanta dona Rigoberta, posedlého tělesnou hygienou, milovníka erotických výtvarných děl.
romány

Chvála macechy

223 Kč
Máma
(1x)
Helga dělala vždycky všechno s plným nasazením. Toužila být dobrou manželkou, mámou i babičkou. Podařilo se jí to. Rodině vytvořila bezpečný přístav naplněný láskou a pochopením.
romány

Máma

296 Kč
Musí to být happy end
Ella má ráda pohádky, ale ještě víc miluje šťastné konce. Na světě je přece dost zla a neštěstí, tak proč by ještě smyšlené příběhy měly končit špatně?
romány

Musí to být happy end

323 Kč
Pákistánská pomsta
Spalující vášeň i nenávist v záhadném Pákistánu Co se stane, když ztratíte paměť a v hlavě vám zůstane pouze absolutní tma? Když se trezor vašich vzpomínek uzavře v nemocničním pokoji, v němž jste se právě probrali z bezvědomí?
romány

Pákistánská pomsta

359 Kč
Pohyby ledu
(5x)
Po lávce přes Vltavu běží třicetiletý novinář Miroslav Hammer, aby stihl slavnostní otevření nového skleníku v trojské botanické zahradě. Mezi hosty slavnosti se zatím proplétá tajemná dívka v černém.
romány
Ukázky

Pohyby ledu

269 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 109 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 > >>