Nejprodávanější hudba - květen 2021
hudba

Zeroth
Album Zeroth představuje Luno v nezvykle pestrém rejstříku melancholického elektrorocku.
hudba

Zeroth

269 Kč
Advent
Album Advent sice přináší záznam z adventního koncertu Javorů, avšak vedle lidových koled a zhudebněných básní se zimní tematikou nahrávka obsahuje i další známé písně z repertoáru sourozenců Ulrychových.
hudba

Advent

269 Kč
Before Dawn
Album Before Dawn je příjemně namíchanou směsí lidového, autorského a převzatého materiálu. Verše skotského básníka Roberta Tannahilla se střídají s asturskou ukolébavkou nebo s původními skladbami Luboše Maliny a Kateřiny García, majitelky jednoho z nejkrásnějších hlasů nejen na české scéně.
hudba

Before Dawn

269 Kč
Insanyya
Nahrávka Insanyya je počinem skvělé multietnické pražské formace Al-Yaman. Zvuk kapely je fúzí akustických nástrojů a elektroniky a spojuje tradiční postupy s novými prvky taneční hudby. Proud arabského vlivu skupiny přináší zpěvačka Ashwaq Abdulla Kulaib z Adenu (Jemen). Díky jejímu nezaměnitelnému vokálu a výtečnému propojení tanečních motivů, elektroniky a arabských písní je Al-Yaman považován za jednu nejlepších kapel svého žánru nejen u nás, ale i v celé Evropě.
hudba

Insanyya

269 Kč
Prší nám do campari
Skupina Úterý, kterou založil písničkář Jiří Dědeček spolu s mladým baskytaristou Vojtěchem Heřmánkem, vydává po roce své existence první album nazvané "Prší nám do campari".
hudba

Prší nám do campari

224 Kč
Studánko rubínko
Studánko rubínko je počinem Jiřího Pavlici a Hradišťanu v kategorii hudby pro děti. Tři desítky písní na verše Jana Skácela, Františka Halase, Miloslava Bureše, Věry Provazníkové, Františka Nechvátala a lidovou poezii, které nás provedou jarem od prvních sněženek přes velikonoční svátky až po svátek sv. Jana.
hudba

Studánko rubínko

269 Kč
Dobře nám
Album Dobře nám je druhou samostatnou nahrávkou skupiny Koa. Kapela přidává reggae nebo funky a v několika písních se objeví dosud kapelou nevyužívaná elektrická kytara. Kromě češtiny se na CD zpívá španělsky, francouzsky, turecky, anglicky, romsky a slovensky.
hudba

Dobře nám

269 Kč
Slunci ležím v rukou
Album obsahuje dvanáct písní, které všechny složila a otextovala Dáša Voňková. Na albu ji doprovází pianista Zdeněk Zdeněk, který je jí na desce rovnoceným partnerem.
hudba

Slunci ležím v rukou

269 Kč
Žito
Studiové album Daniela Landy po 6 letech od posledního sólového počinu, kterým byla deska Nigredo. Pak vydal pouze soundtrack k filmu Tacho a live záznamy ze svých vystoupení. Album Žito je vedle mystiky především jakýmsi vlastenecky zabarveným doplňkem dějepisu. Na albu Landovi sekundují vynikající hudebníci, např. Kája Mařík, Tomáš Vartecký, Miloš Meier nebo Jakub Antl.
hudba

Žito

341 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 89 položek
<< < 1 .. 7 8 9