Nejprodávanější hudba - květen 2021

Darmoděj a další - 11%
Album Darmoděj Jaromíra Nohavici z roku 1995 následuje po velmi úspěšných "Čunících". Opět si sám Jaromír Nohavica složil texty i hudbu, jak jsme zvyklí u předešlých alb.

Darmoděj a další

197 Kč
175 Kč
Divné století - 11%
Divné století – tak se jmenuje jeden z nejslavnějších a současně nejzajímavějších projektů, ve kterém se spojilo hned několik osobností naší folkové scény.

Divné století

296 Kč
263 Kč
Vandrovali hudci - 11%
Nové vydání Hutkova druhého alba Vandrovali hudci, kde zpěváka doprovázejí rockoví hudebníci Radim Hladík a Fedor Frešo, obsahuje kromě původního LP navíc šest nově objevených písní.

Vandrovali hudci

225 Kč
200 Kč
Kdyby prase mělo křídla - 11%
Nejlepší písničky pro děti v dokonale remasterovaném zvuku!

Kdyby prase mělo křídla

267 Kč
238 Kč
Zeroth - 11%
Album Zeroth představuje Luno v nezvykle pestrém rejstříku melancholického elektrorocku.

Zeroth

269 Kč
239 Kč
Advent - 11%
Album Advent sice přináší záznam z adventního koncertu Javorů, avšak vedle lidových koled a zhudebněných básní se zimní tematikou nahrávka obsahuje i další známé písně z repertoáru sourozenců Ulrychových.

Advent

269 Kč
239 Kč
Before Dawn - 11%
Album Before Dawn je příjemně namíchanou směsí lidového, autorského a převzatého materiálu. Verše skotského básníka Roberta Tannahilla se střídají s asturskou ukolébavkou nebo s původními skladbami Luboše Maliny a Kateřiny García, majitelky jednoho z nejkrásnějších hlasů nejen na české scéně.

Before Dawn

269 Kč
239 Kč
Insanyya - 11%
Nahrávka Insanyya je počinem skvělé multietnické pražské formace Al-Yaman. Zvuk kapely je fúzí akustických nástrojů a elektroniky a spojuje tradiční postupy s novými prvky taneční hudby. Proud arabského vlivu skupiny přináší zpěvačka Ashwaq Abdulla Kulaib z Adenu (Jemen). Díky jejímu nezaměnitelnému vokálu a výtečnému propojení tanečních motivů, elektroniky a arabských písní je Al-Yaman považován za jednu nejlepších kapel svého žánru nejen u nás, ale i v celé Evropě.

Insanyya

269 Kč
239 Kč
Prší nám do campari - 11%
Skupina Úterý, kterou založil písničkář Jiří Dědeček spolu s mladým baskytaristou Vojtěchem Heřmánkem, vydává po roce své existence první album nazvané "Prší nám do campari".

Prší nám do campari

224 Kč
199 Kč
Studánko rubínko - 11%
Studánko rubínko je počinem Jiřího Pavlici a Hradišťanu v kategorii hudby pro děti. Tři desítky písní na verše Jana Skácela, Františka Halase, Miloslava Bureše, Věry Provazníkové, Františka Nechvátala a lidovou poezii, které nás provedou jarem od prvních sněženek přes velikonoční svátky až po svátek sv. Jana.

Studánko rubínko

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 95 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 > >>