Nejprodávanější tituly - červen 2021
ekonomie

Jak se stát skutečným lídrem - 11%
(1x)
Ke správnému vedení lidí nestačí mít jen pouhé vysoké IQ. Kromě „obyčejné“ inteligence totiž musí mít každý skutečný lídr ještě jinou - EMOČNÍ.
ekonomie

Jak se stát skutečným lídrem

224 Kč
199 Kč
Finanční trhy - 11%
Na trhu ojedinělá publikace věnující se principům a zákonitostem fungování finančních trhů se zaměřením na specifické vlastnosti jednotlivých druhů finančních investičních instrumentů.
ekonomie

Finanční trhy

801 Kč
712 Kč
Liberální ekonomie - 11%
Kniha je reprezentativním sborníkem statí sedmi významných představitelů liberálně ekonomického myšlení. Pořadatel sborníku Tomáš Ježek orientoval výběr textů na hledání kořenů a na utváření evropské, respektive euroamerické civilizace.
ekonomie
Ukázky

Liberální ekonomie

267 Kč
238 Kč
Statistika v aplikacích
Publikace navazuje na Přehled statistických metod od Jana Hendla a ukazuje na široké využití statistiky a statistických metod v různých oborech a oblastech lidského života.
ekonomie

Statistika v aplikacích

134 Kč
23 věcí, které vám neřeknou o kapitalismu - 6%
Soubor pojednání zaměřených na zřídka zmiňované skutečnosti, týkající se kapitalismu volné soutěže, volného trhu atd.
ekonomie

23 věcí, které vám neřeknou o kapitalismu

296 Kč
278 Kč
Circus politicus
(1x)
Circus politicus znamená v našem porozumění globalizaci rozhodný obrat. Ta se přestává díky této knize jevit jako abstraktní a neosobní proces. Její mechanismy se inkarnují ve směšných mocipánech.
ekonomie
Ukázky

Circus politicus

269 Kč
Finanční matematika pro každého - 11%
Kniha vysvětluje základní matematickými postupy, které jsou spojeny s nejvýznamnějšími finančními produkty a instrumenty. Hlavními výhodami jsou stručnost a výstižnost knihy.
ekonomie

Finanční matematika pro každého

269 Kč
239 Kč
Lektorské dovednosti - 20%
Praktická a čtivá příručka je určena jak začínajícím lektorům, kteří chtějí dobře zvládnout svou práci, tak i těm zkušenějším, kteří v ní naleznou náměty na vylepšení a zpestření své činnosti.
ekonomie
Ukázky

Lektorské dovednosti

229 Kč
183 Kč
Podnikové řízení - 11%
Publikace představuje svým rozsahem i pojetím ojedinělé dílo z oblasti podnikového řízení. Jsou zde popsány nejen známé problematiky z této oblasti, ale i nové, dosud nepublikované poznatky, které naleznou své využití i v podnikové sféře.
ekonomie

Podnikové řízení

647 Kč
575 Kč
Řízení rizik ve firmách a jiných organizacích - 20%
Kniha uznávaných autorů se podrobně zabývá problematikou rizik, která hrozí firmám i jiným organizacím. Komplexně se věnuje řízení rizik, tedy nejen rizik finančních, nýbrž všech, s nimiž se můžeme setkat v podnikání, ve veřejné i neziskové sféře.
ekonomie
Ukázky

Řízení rizik ve firmách a jiných organizacích

502 Kč
402 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 127 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 12 13 > >>