Nejprodávanější audioknihy na CD - červen 2021
česká

Zahradníkův rok
(1x)
Dvě CD, na kterých je kniha čtena panem Josefem Somrem. Jeho charakteristický přednes dokonale umocňuje vytříbený humor autorových povídek a spolu s podmanivým hudebním doprovodem Petra Skoumala tvoří velmi příjemný komplet...
česká

Zahradníkův rok

221 Kč
Hluboký spánek

Phillip Marlowe je sarkastický soukromý detektiv se slabostí pro whiskey, cigarety a krásné ženy. První z případů, který máme tu čest s ním sledovat, jej zavede do nočního podsvětí mezi vrahy, zkažené zbohatlíky a jiné pochybné existence. Čte T. Hanák.

česká

Hluboký spánek

339 Kč
Kvak a Žbluňk jsou kamarádi
(1x)
Úsměvné a hřejivé vyprávění o dvou kamarádech, zeleném žabákovi Kvakovi a hnědém ropušákovi Žbluňkovi. Audioknih v interpretaci Vojtěcha Dyka a Jakuba Prachaře.
česká

Kvak a Žbluňk jsou kamarádi

212 Kč
Svědkyně ohně
(6x)
V ústavu pro dívky se sklony k destruktivnímu chování dojde k děsivé vraždě jedné z chovanek ...
česká

Svědkyně ohně

314 Kč
Ostře sledované vlaky
Bohumil Hrabal patří k vrcholným zjevům české literatury druhé poloviny 20. století, jeho dílo je překládáno do všech světových jazyků. Pro edici audiokniha se jeví tedy jako autor nejvhodnější. Kniha Ostře sledované vlaky vyšla poprvé v roce 1965.
česká

Ostře sledované vlaky

198 Kč
Nora (Domeček pro panenky)
Nora (Domeček pro panenky)- dramatika H. Ibsena v provedení Dany Černé, Ivana Trojana, Martina Stropnického,Daniely Kolářové, Borise Rösnera a další...Překlad František Fröhlich, režie Hana Kofránková. Rozhlasová nahrávka z roku 2004.
česká

Nora (Domeček pro panenky)

169 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 106 položek
<< < 1 .. 9 10 11