Nejprodávanější knihy - červen 2021
erotika

Kniha o
(1x)
„KNIHA O“ je sbírka více než tří set erotických textů z pera spisovatelů uznávaných, zatracovaných i anonymních, bohatě ilustrovaná výtvarníky napříč staletími.
erotika

Kniha o

399 Kč
Bez závazků
S Hunterem jsme to vzali od konce. Osm týdnů skvělého sexu bez závazků? Co jsem mohla ztratit? Byla jsem přesvědčená, že nic.
erotika

Bez závazků

269 Kč
Chobotnice
(1x)
Román Chobotnice od Pauliny Świst je další silná kniha od nejpopulárnější polské debutantky posledních několika let. Četba Chobotnice je nefalšovaná jízda bez řídítek. Aféra střídá aféru a to vše v atmosféře žhavé vášně.
erotika

Chobotnice

314 Kč
Tři sprostá pravidla
(1x)

Pro svoji vysněnou práci bych udělala cokoli. A teď musím. Abych si zachránila kůži v kanceláři, musím prodat své tělo v exkluzivním klubu zavázaných očí.

erotika

Tři sprostá pravidla

314 Kč
Její třešničky
(1x)
Jak jsem ji potkal? Gentleman se přece nechlubí. Naštěstí nejsem gentleman. Nejdřív jsem jí zaplatil za věneček (tím myslím zákusek, ale o to nejde), vzápětí jsem ji defloroval. A potom? Nechal jsem jí vizitku a odešel odtamtud jako král.
erotika

Její třešničky

269 Kč
Na kolenou
(1x)
Když Cameron požádal lásku svého života, aby si ho vzala, dala mu Maya Jacobsová, svázaná odpovědností za péči o svou problémovou matku, jedinou odpověď, kterou mohla.
erotika

Na kolenou

359 Kč
Život s vůní lubrikantu
(3x)
Když dá úspěšná manažerka Klára svému manželovi slib, že si najde klidnější a normálnější práci, netuší, že si pro ni osud připravil obchod s erotickými pomůckami.
erotika

Život s vůní lubrikantu

323 Kč
Jájínek
(1x)
Muži mají (zatím ještě) na konci trupu poměrně směšně vypadající výrůstek, jakýsi vodovodní kohoutek, kterým se zbavují přebytečných a nezdravých tekutin, a také se s jeho pomocí rozmnožují (zatím ještě), což přináší všelijaké radosti.

erotika

Jájínek

118 Kč
Justina
(1x)

Ikona erotické literatury spolu s legendou erotického komiksu! V osmnáctém století napsal proslulý markýz de Sade svůj příběh o prokletí dobrých mravů – příběh, který i přes své stáří vychází stále znova a je bezpečně schovaný v mnohých knihovnách.

erotika

Justina

404 Kč
Esmera
Pozdní šedesátá léta a strohá církevní škola. To je prostředí, ve kterém dospívá Esmera Santeneová a v němž se musí vypořádat se svými prvními fyzickými touhami. Nejen pocity, ale i první zkušenosti s muži sdílí s kamarádkou Rachel.
erotika

Esmera

268 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 22 položek
<< < 1 2 3 > >>