Nejprodávanější e-knihy - červen 2021
alternativní medicína

Poznáváme homeopatii - 20%
Homeopatie je léčebná metoda s dávnou tradicí a jasnými pravidly, aplikovaná s úspěchem u nás i v zahraničí. Tato praktická příručka přináší souhrn základních informací o šetrném způsobu léčby, který nenahrazuje, ale účinně doplňuje postupy klasické
alternativní medicína
Ukázky

Poznáváme homeopatii

212 Kč
170 Kč
Šaman, mudrc, léčitel - 20%
Villoldo uvádí, že ústředním pojmem šamanského léčení je světelné energetické pole, jež má obklopovat naše fyzická těla. Učí nás vnímat a čistit otisky nemoci v tomto energetickém obalu a léčit tak sebe i druhé, stejně jako nemocím předcházet.
alternativní medicína
Ukázky

Šaman, mudrc, léčitel

225 Kč
180 Kč
Velká kniha o léčbě konopím pro 21. století - 20%
Erudovaná souborná práce, která mapuje reálný terapeutický vliv léčebného konopí na nejběžnější chronické obtíže a choroby.
alternativní medicína
Ukázky

Velká kniha o léčbě konopím pro 21. století

449 Kč
359 Kč
Léčivá síla ovoce a zeleniny - 20%
Kniha pojednává naprosto nově o léčivém potenciálu více než 50 druhů ovoce, zeleniny a bylinek z volné přírody. Díky informacím, které jinde nenajdete, porozumíte vlastnímu zdraví a ochráníte tak sebe a své blízké před utrpením a nemocemi.
alternativní medicína
Ukázky

Léčivá síla ovoce a zeleniny

458 Kč
366 Kč
Ájurvédská léčba pro ženy - 20%
Pokud hledáte alternativy k západní medicíně a jste připravené začít se aktivně starat o své zdraví, je tato kniha určená právě vám!
alternativní medicína
Ukázky

Ájurvédská léčba pro ženy

195 Kč
156 Kč
Zdravá střeva, zdravý život - 20%
Autor, zkušený a úspěšný terapeut zabývající se celostní medicínou, v knize srozumitelně objasňuje, jak nerovnováha ve střevech souvisí s kožními nemocemi, chronickými bolestmi, alergiemi a mnoha dalšími zdravotními potížemi.
alternativní medicína
Ukázky

Zdravá střeva, zdravý život

271 Kč
217 Kč
Feng-šuej - 20%
V této stručné a nádherně ilustrované knize nás mezinárodně známý mistr feng-šuej Richard Creightmore na základě své celoživotní praxe seznamuje pomocí jednoduchých a jasných pojmů s jednou z nejstarších a nejmagičtějších klasických nauk - feng-šuej.
alternativní medicína
Ukázky

Feng-šuej

149 Kč
119 Kč
Průvodce Reiki - 20%
(1x)
Kniha poskytuje kompletní informace o všech třech stupních zasvěcení do starodávného, jednoduchého a zároveň účinného systému léčení, který se lidstvu uchoval v tibetském buddhismu.
alternativní medicína
Ukázky

Průvodce Reiki

129 Kč
103 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 18 položek
<< < 1 2