Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - červen 2021
partnerství

Soulsex - 6%
(1x)
Stále více manželským postelím vládne bezvětří. Zatímco ženy v dlouhodobých vztazích postupně ztrácejí na milování chuť, mužům ničí duši a potenci stres. Ať už se svým partnerem roky nespíte, nebo jen zřídka, nebo máte po krk sexu, ...
partnerství

Soulsex

280 Kč
263 Kč
Číše a meč, agrese a láska - 41%
(3x)
Riane Eislerová vypráví příběh začínající tisíce let předtím, než kam sahá nám známá historie. Příběh o tom, jak původně partnerské směřování západní civilizace odbočilo na násilnou cestu nadvlády a dominance, která trvala pět tisíc let.
partnerství
Ukázky

Číše a meč, agrese a láska

318 Kč
189 Kč
Vědomé milování - 6%
Kniha Pomalý sex představuje první knihu Diany Richardson, která se dostává do rukou českému čtenáři, o zcela novém pohledu na sexualitu, totiž knihu o vědomém milování.
partnerství

Vědomé milování

254 Kč
239 Kč
Hypnoporod - 11%
Mnoho nastávajících matek se těší na děťátko, ale zároveň mají obavy z porodu, bojí se bolesti a nepříjemností s ním spojených.
partnerství

Hypnoporod

269 Kč
239 Kč
Partnerský horoskop se špetkou chilli - 11%
Co ve vztahu způsobí jedno hvězdné znamení s druhým? Jak se k sobě hodíme?
partnerství

Partnerský horoskop se špetkou chilli

269 Kč
239 Kč
Sex nás všechny přežije - 11%
Soubor článků původně psaných pro Playboy. Rozkoš chvilková, pozice směšná, výdaje proklaté, podle lorda Chestertona. Balitba internetem, se všemi trapnostmi. Sex telefonický. Sex podle českých pohádek.
partnerství

Sex nás všechny přežije

223 Kč
198 Kč
Každý dokáže mít vztah - 11%
Od konceptu „Tvé vnitřní dítě musí najít domov" k naplněnému partnerství Stefanie Stahl přesvědčivě a realisticky ukazuje, jak lze prací s vnitřním dítětem dosáhnout naplněného vztahu.
partnerství

Každý dokáže mít vztah

296 Kč
263 Kč
Rudý měsíc - 11%
Miranda Gray připomíná současným ženám, že k jejich životu patří neodmyslitelně a typicky cykličnost, a vede je k přijetí a projevení vášnivosti, nadšení a tvořivosti podporované cyklem.
partnerství

Rudý měsíc

268 Kč
238 Kč
Tantrický sex a menopauza - 6%
(1x)
Jako ženy žijeme v těsném spojení se svým tělem – skrze menstruaci, těhotenství, porod, mateřství a menopauzu. Každý z těchto přechodů nás v mnoha směrech změní a většinu z nich také oslavujeme. Menopauza však často v ženách vyvolá sklíčenost, ...
partnerství

Tantrický sex a menopauza

127 Kč
119 Kč
Dějiny sexuality II. + III. - 11%
Druhý a třetí svazek vrcholného díla francouzského filosofa a historika.
partnerství

Dějiny sexuality II. + III.

500 Kč
444 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 46 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>