Nejprodávanější e-knihy - červen 2021

Nalakuj to narůžovo
(2x)
V nové knize, kterou Martina Formanová navazuje na předchozí autobiografické prózy Skladatelka voňavého prádla a Snědla dětem sladkosti, se setkáváme se zralou ženou reflektující svůj život po smrti manžela Miloše Formana (18. 2. 1932–13. 4. 2018).
Ukázky

Nalakuj to narůžovo

179 Kč
Civilizace
(2x)

Román Civilizace stojí na této hypotéze: Atahualpa, vládce Incké říše, se vylodí v Evropě Karla V. Habsburského. Jak to zde vypadá? Španělská inkvizice, Lutherovy reformy, rodící se kapitalismus.

Ukázky

Civilizace

278 Kč
Vzpomeň si na mě!
(1x)
Co se stalo před čtyřmi roky…? Ne, Orle se vybavují jenom záblesky. Záblesky světa, který byl nejdříve krásný… a pak strašný. Záblesky z doby, po níž jí zbyly jizvy. Na těle i na duši. Jizvy a syn!
Ukázky

Vzpomeň si na mě!

69 Kč
Uranova
(4x)
Anglická dívka Angela, která má těsně před svatbou, se v srpnu 1968 vydá do Československa navštívit rodinu svého otce, jehož nikdy nepoznala. Poslední, co od ní její snoubenec Henry uslyší ze sluchátka telefonu, je slovo „chleba“...
Ukázky

Uranova

198 Kč
Trhni si, Ethane
(2x)
Přátele si držte nablízku, nepřátele ještě blíž... Ethan Wyatt nesnášel Rachel Dawsonovou už od sedmi let. Jeho sousedka je důvodem, proč téměř všechny jejich dětské hádky skončily tím, že jí něco zapálil (a ona jemu) nebo že ji shodil z kola...
Ukázky

Trhni si, Ethane

249 Kč
Van
(1x)
Vince Morrison, většině lidí známý jako Van. Má zlaté ruce, ať už jimi opracovává kus dřeva, hraje na kytaru nebo laská milenku – v tom všem vyniká. Je přátelský, šarmantní a nadaný, dokonalý výkon podává i pod tlakem a všude jinde je prostě sexy.
Ukázky

Van

259 Kč
Smrtholka
(5x)
Hlavní hrdinka druhého románu Lucie Faulerové se vyrovnává s několika tragickými rodinnými událostmi, které se mohou zdát nepochopitelné, a snaží se najít jejich příčinu.
Ukázky

Smrtholka

168 Kč
Královnou na vládcův příkaz
(1x)
„Jen si můžete vybrat, v jaké kleci to bude…“ Tárík je vládce a pán a jeho slovo bylo zákonem. A přikázal té Angličance, aby se stala jeho ženou, aby se stala královnou. A Charlotte souhlasila.
Ukázky

Královnou na vládcův příkaz

69 Kč
Olympia
(1x)
Berlín, léto 1936
Uprostřed všeobecného olympijského nadšení musí Gereon Rath v utajení vyšetřovat vraždu v olympijské vesnici.
Ukázky

Olympia

299 Kč
Začátek nové éry
Trilogie Sága jednoho století vrcholí závěrečným dílem Začátek nové éry.
Ukázky

Začátek nové éry

299 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>