Nejprodávanější e-knihy - červen 2021
detektivky

Hlavolam
(8x)
Extraliga severské krimi. Od autora knihy Síť a Čtvrtá oběť.
detektivky
Ukázky

Hlavolam

94 Kč
Osmanský tábor
(1x)
Historický román zavádí čtenáře na cestu do Uher v polovině 16. století na území ovládané Osmany. Královna Anna vysílá písaře Jiřího Adama z Dobrodína na nebezpečnou a diskrétní misi.
detektivky
Ukázky

Osmanský tábor

199 Kč
Román o růži
(2x)
Již devátý díl historických detektivních románů, které se odehrávají v časech panování krále Přemysla II. Otakara. Příběh se vrací do doby, kdy královský prokurátor a správce hradu Bezděz Oldřich z Chlumu zabil v souboji syna Hynka Berky z Dubé...
detektivky
Ukázky

Román o růži

199 Kč
Utopená - 20%
Tělo krásné a slavné scénáristky Leony Maxové bezvládně padá ke dnu bazénu u jejího letního sídla. Kdo měl zájem na tom, aby v něm našla hrob nejen ona, ale i tajemství horkého léta 1990?
detektivky
Ukázky

Utopená

129 Kč
103 Kč
Vražda v lázních Skalka
(2x)
Blíží se letní prázdniny a v nedaleké Skalce před několika týdny zahájili lázeňskou sezonu. Marie to má z Kapliček jen nějakých deset kilometrů, a když z novinového článku zjistí, co všechno lázně nabízejí, nechá se zlákat k návštěvě.
detektivky
Ukázky

Vražda v lázních Skalka

169 Kč
Vraždila droga, já jenom zabíjel - 20%
Karel Valášek je zkušeným a oblíbeným spisovatelem, který napsal úspěšné knihy pro širokou obec čtenářů. Detektivní zápletka, založená na pravdivém příběhu hlavního hrdiny.
detektivky
Ukázky

Vraždila droga, já jenom zabíjel

69 Kč
55 Kč
Neklidný muž - 20%
(14x)
Poslední případ světoznámého komisaře Wallandera. Jednoho zimního dne v roce 2008 zmizí vysloužilý vysoce postavený námořní důstojník v lese poblíž Stockholmu.
detektivky
Ukázky

Neklidný muž

149 Kč
119 Kč
Platnéř
(6x)
Strach ovládl Staré Město pražské a není radno vycházet po setmění. Historické krimi.
detektivky
Ukázky

Platnéř

189 Kč
Podoba - 20%
(17x)
Po úspěšném románu V lesích přichází mladá irská autorka s dalším strhujícím detektivním příběhem. Vyšetřovatelka Cassie je povolána na místo činu, kde s hrůzou zjistí, že zavražděná je její dokonalá dvojnice ... Dvě ženy, jedna tvář, jedna smrt.
detektivky
Ukázky

Podoba

198 Kč
158 Kč
Síť
(11x)
Kriminální román trojnásobného držitele ceny Bästa svenska kriminalroman (Nejlepší švédský krimiromán). Když se Janek Mitter jednoho rána probudí s příšernou kocovinou, najde svou ženu zavražděnou ve vaně. Sám si je jistý, že není vrah ...
detektivky
Ukázky

Síť

89 Kč
Zobrazuji 291 - 300 z 312 položek
<< < 1 .. 28 29 30 31 32 > >>