Nejprodávanější hudba - červen 2021
folk a country

Antologie moravské lidové hudby 8 - 11%
Výpravná edice Antologie moravské lidové hudby počátku 21. století končí své putování osmým dílem s názvem Smrti, milá smrti. Funerální tematika v moravské lidové písni je zachycena ve 22 písních z toho 17 je nahraných exklusivně pro Antologii.
folk a country

Antologie moravské lidové hudby 8

224 Kč
199 Kč
Ryby, raci - 11%
Miroslav Kemel je dlouholetý přední český karikaturista ale i český písničkář. Hraje na akordeon, kytaru a foukací harmoniku. Již třetí album tohoto písničkáře jde jiným směrem, než alba předchozí.
folk a country

Ryby, raci

269 Kč
239 Kč
Antologie moravské lidové hudby 6 - 11%
Šestá reflexe současné podoby lidového muzicírování ve velkých i menších moravských folklórních regionech, výběr těch nejzajímavějších písní milostných a svatebních. Přestože na tomto CD v písních nezpívají pouze dívky či ženy, reflektuje celková dramaturgie alba ženský pohled na dané téma.
folk a country

Antologie moravské lidové hudby 6

224 Kč
199 Kč
Antologie moravské lidové hudby 7 - 11%
Sedmý díl reflexe současné podoby lidového muzicírování ve velkých i menších moravských folklórních regionech. Písně o odchodu do vojenské služby a do války jsou v textech plné vzdoru a smutku, náladu mají většinou pochmurnou, ale někdy i rozvernou. Tento výběr nabízí posluchačům instrumentální, sólově i sborově chlapskými hlasy zpívané verbuňky a rekrutské písně.
folk a country

Antologie moravské lidové hudby 7

224 Kč
199 Kč
Poztrácené nitě - 11%
Jeden z nejosobitějšich českých písničkářů Jakub Noha a jeho album Poztrácené nitě. Stylově se album pohybuje někde na rozhraní folku, blues a rocku, většina písní je autorských.
folk a country

Poztrácené nitě

224 Kč
199 Kč
Antologie moravské lidové hudby 4 - 11%
Čtvrté album z výpravné čtyřdiskové edice Antologie moravské lidové hudby počátku 21. století se věnuje Valašsku, Lašsku, Zlínsku a Luhačovskému zálesí.
folk a country

Antologie moravské lidové hudby 4

224 Kč
199 Kč
Studánko rubínko - 11%
Studánko rubínko je počinem Jiřího Pavlici a Hradišťanu v kategorii hudby pro děti. Tři desítky písní na verše Jana Skácela, Františka Halase, Miloslava Bureše, Věry Provazníkové, Františka Nechvátala a lidovou poezii, které nás provedou jarem od prvních sněženek přes velikonoční svátky až po svátek sv. Jana.
folk a country

Studánko rubínko

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 29 položek
<< < 1 2 3