Nejprodávanější e-knihy - červen 2021
pro děti a mládež

Holubice a had - 20%
(5x)

Navždy spojeni, aby se milovali, ctili… nebo shořeli. První ze dvou dílů čarodějnické fantasy. Louise před lety uprchla od čarodějného společenství a skryla se v ulicích Cesarine. Avšak lidé tady čarodějnice loví. Bojí se jich. A upalují je.

pro děti a mládež
Ukázky

Holubice a had

299 Kč
239 Kč
Hraju, abych žil 4 – Inferno - 20%
(1x)
Látka, z níž je utkána realita, praská ve švech. Na bránu Kremlu už klepou gnollští vyjednavači a do herních avatarů se stěhují duše polozapomenutých starodávných bohů.
pro děti a mládež
Ukázky

Hraju, abych žil 4 – Inferno

249 Kč
199 Kč
Jirka a velký třesk - 20%
Právě se koná jeden z největších vědeckých experimentů všech dob a Jirka s Aničkou je mohou sledovat úplně zblízka! Aniččin táta Erik vede pokusy ve Velkém hadronovém urychlovači, které mají odhalit první okamžiky vesmíru – velký třesk.
pro děti a mládež
Ukázky

Jirka a velký třesk

249 Kč
199 Kč
Každé srdce je bránou - 20%

Zazvonil zvonec... a co se dělo pak? Děti za správných podmínek vždycky mizely: proklouzly stínem pod postelí nebo šatníkem, propadly se králičí norou a vynořily se… jinde. Ale kouzelné světy nemají pro ty, co se už nehodí, pochopení. Nancy se kdysi zatoulala, ale teď už je zpátky.

pro děti a mládež
Ukázky

Každé srdce je bránou

179 Kč
143 Kč
Kočičí válečníci: Nové proroctví (2) - Východ měsíce - 20%
Ostrodráp a jeho společníci jsou právě v polovině své strastiplné výpravy. Loučí se s Půlnocí a vydávají se na cestu zpět do lesa, aby svým klanům vyřídili, jak se mohou zachránit před zkázou. Jenže ve skalách na ně číhá smrtící nebezpečí…
pro děti a mládež
Ukázky

Kočičí válečníci: Nové proroctví (2) - Východ měsíce

189 Kč
151 Kč
Koruna - 20%
Když byla Eadlyn přinucena zúčastnit se Selekce, netušila, že by se mohla zamilovat do jednoho z 35 nápadníků. Ji prostě žádná pohádka nečekala! Jen počítala dny, až bude moct poslat všechny domů. Po událostech, které se odehrály v paláci, si ale uvědomuje, že nemůže být na všechno sama.
pro děti a mládež
Ukázky

Koruna

229 Kč
183 Kč
Rozetmění - 20%
(3x)
Itreyská republika se propadla do chaosu. Mia Corverová zavraždila kardinála Duoma a zvěsti o smrti konzula Scaevy se prohánějí po ulicích Božího hrobu jako požár. A pod jeho povrchem je hluboko v prastarých kostech města pohřbeno tajemství, které Republiku změní navždy.
pro děti a mládež
Ukázky

Rozetmění

349 Kč
279 Kč
Vražedná pomsta - 20%
(1x)

Hunger games slaví deset let! My slavíme také, speciálním vydáním s novými obálkami. Katniss dosáhla vítězství v Hladových hrách aktem vzdoru proti všemocnému Kapitolu a jeho krutým pravidlům. Katniss s Peetou očekávají pomstu mocných...

pro děti a mládež
Ukázky

Vražedná pomsta

279 Kč
223 Kč
Zlodějská přísaha - 20%
Kazi a Jase vyšli z předchozích dobrodružství silnější a zamilovanější než kdy dřív. Čeká na ně nový život – Ballengerovi už nebudou psanci, jejich území se stane oficiálním královstvím a všem dalším výzvám budou čelit společně. Na zpáteční cestě jsou však během útoku rozděleni.
pro děti a mládež
Ukázky

Zlodějská přísaha

279 Kč
223 Kč
Alea - dívka moře: Síla přílivu - 20%

Setká se Alea konečně se svojí matkou? Čtvrté pokračování příběhu o Alee, dívce moře. Posádka Alfa cru prchá před krutým doktorem Orionem. Alea zná jeho děsivé tajemství a ví, že ji nenechá jen tak jít.

pro děti a mládež
Ukázky

Alea - dívka moře: Síla přílivu

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 48 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>