Nejprodávanější Kniha - červen 2021
naučné, obrazové

Pro nejmenší - Zábava pro holčičky se samolepkami - 11%
Nakreslenými čarami spoj motýly a květiny stejných barev. Nalep samolepky stejných barev, jako mají šaty víl. Najdi knoflíky a zakroužkuj je. Spojením teček dokonči obrázky. Přeškrtni věci, které nepatří do dětského pokoje. Dolep samolepky...
naučné, obrazové

Pro nejmenší - Zábava pro holčičky se samolepkami

62 Kč
55 Kč
Ve stínu Akropole - 11%
V roce 431 př.n.l. se mezi Athénami a Spartou vede válka. Najednou začíná z obležených Athén mizet stále více a více dětí. Kefalos a jeho bratranec Filon se rozhodnou pronásledovat zločince a odhalí jejich důmyslný plán.
naučné, obrazové

Ve stínu Akropole

196 Kč
174 Kč
Diagnostika dítěte předškolního věku - 11%

Populárně-naučná publikace je určena především učitelkám MŠ a rodičům. Přináší návod, jaké oblasti vývoje u dítěte sledovat, co by dítě v kterém věku mělo umět.

naučné, obrazové

Diagnostika dítěte předškolního věku

359 Kč
319 Kč
Co se kam vejde - 11%
Kolem nás je spousta věcí, do kterých nevidíme. Všechny ty skříně, kufry, zavřené dveře… jsou malé i velké, tajemné i docela obyčejné. V lednici je jídlo, v pračce prádlo… ale co všechno se vejde třeba do hasičského auta nebo zahradního domku?
naučné, obrazové

Co se kam vejde

179 Kč
159 Kč
Můj velký sešit Montessori objevuj svět - 11%
Velký sešit Montessori nabízí dětem ve věku 3 až 6 let více než 100 aktivit pro postupné rozvíjení znalostí o světě, který nás obklopuje.
naučné, obrazové

Můj velký sešit Montessori objevuj svět

269 Kč
239 Kč
Plstěné samolepky - Roztomilí kamarádi - 11%
Kniha aktivit plná trojrozměrných plstěných samolepek a her zaujme všechny chytré hlavičky, které se chtějí jak pobavit, tak potrápit svoji představivost.
naučné, obrazové

Plstěné samolepky - Roztomilí kamarádi

179 Kč
159 Kč
Pojďme jíst! - Šikula a Nezbeda - 11%
Šikula a Nezbeda jsou bratři, které všichni dobře známe. Pojď se naučit správné návyky u jídla a proč si mýt ruce. A neboj, kopa zábavy a her nebude chybět!
naučné, obrazové

Pojďme jíst! - Šikula a Nezbeda

62 Kč
55 Kč
Pojďme se kamarádit! - Šikula a Nezbeda - 11%
Šikula a Nezbeda jsou bratři, které všichni dobře známe. Pojď se s nimi naučit, jak si hezky a mile hrát se svými kamarády. A neboj, kopa zábavy a her tě nemine
naučné, obrazové

Pojďme se kamarádit! - Šikula a Nezbeda

62 Kč
55 Kč
Pojďme si vyčistit zuby! - Šikula a Nezbeda - 11%
Šikula a Nezbeda jsou bratři, které všichni dobře známe. Pojď se s nimi naučit, jak si správně a řádně čistit zuby. A neboj, kopa zábavy a her nebude chybět!
naučné, obrazové

Pojďme si vyčistit zuby! - Šikula a Nezbeda

62 Kč
55 Kč
Půjdeš s námi ven? - 11%
Objevujte zázraky přírody ve městě s knihou Půjdeš s námi ven? – hned za dveřmi domu na vás čekají nezapomenutelné zážitky a spousta dobrodružství.
naučné, obrazové
Ukázky

Půjdeš s námi ven?

332 Kč
295 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 80 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 8 > >>