Nejprodávanější Kniha - červen 2021
biologie

To jsem z toho jelen - Vyprávění o české přírodě a jejích lidech - 11%
Víte, že divočák s chutí slupne i malou srnku, zajíc je mistr kamufláže a kachna se může zamilovat do nafukovacího míče?
biologie

To jsem z toho jelen - Vyprávění o české přírodě a jejích lidech

233 Kč
207 Kč
Botanicum - 11%
Vítejte v Botanicu, jediném muzeu, které má otevřeno, kdykoliv se vám zachce.
biologie

Botanicum

449 Kč
399 Kč
Evoluce všeho - 11%
(3x)
Svět, jak podrobně dokládá Ridley, je prostoupen nikým neplánovanou a neřízenou evolucí, která je zdrojem a motorem všeho důležitého nejen v přírodě, ale i ve společnosti; nové věci vznikají spontánně, v drobných a postupných přírůstcích.
biologie

Evoluce všeho

359 Kč
319 Kč
Najdi svůj strom v krajině Doudlebů - 11%
Kniha Najdi svůj strom v krajině Doudlebů se zabývá dřevinami vyskytujícími se v našich lesích, zahradách a ve volné krajině.
biologie

Najdi svůj strom v krajině Doudlebů

360 Kč
320 Kč
Tajná síť přírody - 11%
Autor bestsellerů Peter Wohlleben nám umožňuje ponořit se do neprobádaného světa a popisuje úchvatnou souhru světa rostlin a zvířat: jak se vzájemně podmiňují? A co se stane, když něco tento jemně vyvážený systém naruší?
biologie
Ukázky

Tajná síť přírody

332 Kč
295 Kč
Vnímavá zeleň - 11%
Jsou rostliny inteligentní bytosti? Dokážou mezi sebou komunikovat a řešit problémy? Nebo představují netečnou a nehybnou součást našeho světa, bez jakékoli citlivosti?
biologie

Vnímavá zeleň

241 Kč
214 Kč
Slyšíš, jak mluví stromy? - 11%
(1x)
Mají stromy svůj vlastní jazyk? Musí děti stromů chodit do školy? Proč se lesní zvířata bojí lidí? Peter Wohlleben odpovídá na otázky, které jsou neobvyklé, originální a často velmi zábavné.
biologie
Ukázky

Slyšíš, jak mluví stromy?

359 Kč
319 Kč
Zelenina - 11%
Rostliny poskytují člověku nejen základní živiny - bílkoviny, tuky a sacharidy, ale i pro zdraví nezbytné vitamíny, minerální látky, hrubou vlákninu, silice a ochranné a léčivé látky.
biologie

Zelenina

449 Kč
399 Kč
Obecná biologie pro gymnázia - 15%
Jde o úvodní text pro středoškolskou biologii. Učivo je zde koncipováno s důrazem na vztahy a souvislosti. Text je rozdělen na tři tematické celky - Život a jeho poznávání, Prokaryotní organismy, Eukariotní buňka.
biologie

Obecná biologie pro gymnázia

140 Kč
119 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 39 položek
<< < 1 2 3 4