Nejprodávanější Kniha - červen 2021
zoologie

Moudrost starých psů - 11%
(1x)
Psi jsou úžasní – v každém věku! Život se starým psem nám otevírá oči a srdce víc, než si umíme představit. Staří psi nás mohou mnohému naučit.
zoologie

Moudrost starých psů

359 Kč
319 Kč
Citový život zvířat - 11%
Starostlivě pečující veverky, věrně milující krkavci, soucitné myšky a truchlící laně – také si tyto city spojujete jen s lidmi? Peter Wohlleben, lesník a autor bestsellerů, člověk s vášnivým zaujetím pro přírodu, čtenáře opět přivádí v úžas.
zoologie
Ukázky

Citový život zvířat

332 Kč
295 Kč
Hmyz kolem nás - 11%
V této praktické příručce vám představíme nejběžnější druhy, které se pohybují ve vašem okolí – brouky, motýly, ploštice, blanokřídlý i dvoukřídlý hmyz.
zoologie

Hmyz kolem nás

224 Kč
199 Kč
Okrasní ptáci - 11%
Kniha seznamuje začátečníky i pokročilejší chovatele s nejdůležitejšími poznatky, potřebnými ke zvládnutí úspěšného chovu okrasných ptáků.
zoologie

Okrasní ptáci

449 Kč
399 Kč
Hmyz - 11%
Kniha našeho předního entomologa doc. RNDr. Jiřího Zahradníka, která byla již dříve vydána v devíti světových jazycích se konečně dostává do rukou i českému čtenáři.
zoologie

Hmyz

341 Kč
303 Kč
Motýli - 11%
Příručka pro obdivovatele motýlů přináší informace o evropských denních i nočních motýlech ve všech jejich vývojových stadiích. Zmiňuje se i o chovu motýlů z vajíček, housenek a kukel. Upozorňuje na vzácné a ohrožené druhy i možnost jejich ochrany.
zoologie

Motýli

341 Kč
303 Kč
Ptáci našich zahrad - 11%
S touto přehlednou knihou, plnou výstižných fotografií, snadno dokážete poznat a určit ptáky, kteří se pohybují v zahradě. Autorka zvolila neobvyklou metodu a rozdělila hlavní zahradní ptáky do tří kategorií podle velikosti.
zoologie

Ptáci našich zahrad

269 Kč
239 Kč
Stezkami záhadných zvířat - 11%
(1x)
Vzrušující výpravy po stopách neznámých zvířat! Dávno neplatí Cuvierův názor ze začátku 19. století, že všechna velká zvířata žijící na této planetě byla již objevena a popsána. Stále jsou objevovány nové druhy živočichů, velkých i malých.
zoologie

Stezkami záhadných zvířat

359 Kč
319 Kč
Motýli - 11%
Tato kniha z osvědčené řady průvodců přírodou popisuje nejznámější a nejčastěji zastižené denní a noční motýly.
zoologie

Motýli

224 Kč
199 Kč
Život se psem není pod psa - 11%
Zábavná a poučná kniha významného zoologa a zakladatele etologie,jež potěší milovníky psů a všechny, kteří se zajímají o chování zvířat.
zoologie
Ukázky

Život se psem není pod psa

233 Kč
207 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 42 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>