Nejprodávanější tituly - červen 2021
sociologie

Vlastní Bůh - 20%
V současném globalizovaném světě mísení kultur a světonázorů se již delší dobu ohlašuje nutnost hledat mody soužití zvláště tam, kde naráží na živé historické reminiscence konfliktů.
sociologie
Ukázky

Vlastní Bůh

200 Kč
160 Kč
Všichni hrajeme divadlo - 11%
Jedná se o Goffmanovo klasické dílo na pomezí sociologie a psychologie, v němž autor téměř beletristickým způsobem popisuje základní myšlenky své dramaturgické sociologie (či dramaturgické sociální psychologie).
sociologie

Všichni hrajeme divadlo

404 Kč
359 Kč
Vzpoura davů - 11%
Slavná kniha nejvýznamnějšího moderního španělského filozofa José Ortegy y Gasseta shrnuje úvahy, které vycházely původně v novinách od roku 1927.
sociologie

Vzpoura davů

341 Kč
303 Kč
Mysl, já a společnost
Mysl, já a společnost byla sestavena Meadovými žáky po jeho smrti na základě záznamů autorových přednášek. Kniha, jež se stala jedním z významných děl v historii sociologie, sociální psychologie a filozofie, vychází v češtině poprvé.
sociologie

Mysl, já a společnost

134 Kč
Státní orgány sociálněprávní ochrany dětí - 20%
Publikace shrnuje výsledky výzkumného šetření, které proběhlo v roce 2014. Bylo zaměřené na popis a analýzu pracovních postupů OSPOD v ČR označovaných v současnosti jako „dobrá praxe“.
sociologie
Ukázky

Státní orgány sociálněprávní ochrany dětí

140 Kč
112 Kč
Andragogický výzkum
Dostává se vám do rukou ojedinělá publikace o metodách výzkumu vzdělávání dospělých, která objasňuje témata a problémy, jež je potřebné zkoumat na tomto poli.
sociologie

Andragogický výzkum

89 Kč
Zvol si mou cestu! - 11%
Autoři svůj etnografický výzkum zaměřili na subkulturu freeganů. Právě oni hledají ekologicky šetrný způsob života v rámci konzumní společnosti. Svůj osobitý životní styl si však nenechávají pouze pro sebe a nabízejí ho také široké veřejnosti.
sociologie

Zvol si mou cestu!

135 Kč
120 Kč
Circus politicus
(1x)
Circus politicus znamená v našem porozumění globalizaci rozhodný obrat. Ta se přestává díky této knize jevit jako abstraktní a neosobní proces. Její mechanismy se inkarnují ve směšných mocipánech.
sociologie
Ukázky

Circus politicus

269 Kč
Informace - 11%
(1x)
Informace je v určitém smyslu knihou o všem, co je páteří naší civilizace.
sociologie

Informace

448 Kč
398 Kč
Muži to rádi oblé
Mohla by se dnes Marilyn Monroe se svými mírami stát hollywoodskou hvězdou?
sociologie

Muži to rádi oblé

89 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 52 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>