Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - červen 2021
romány

Jako hvězdy v temné noci
(2x)
Alice Wrightová doufala, že sňatkem s pohledným Američanem Bennettem Van Clevem unikne sešněrovanému životu v Anglii.
romány

Jako hvězdy v temné noci

359 Kč
Jošt
Jošt, Jan Soběslav a Prokop. Tři synové moravského markraběte Jana Jindřicha vedou spory kvůli majetku. A především mezi Joštem a Prokopem je situace opravdu napjatá.
romány

Jošt

242 Kč
Rodinné klubko
V každé rodině to vře a klokotá… láskou, ale i situacemi, které přináší sám život.
romány

Rodinné klubko

296 Kč
Bouřlivé časy
(1x)
Staré venkovské sídlo, svatba a množství vzpomínek, v nichž ožívají minulé časy. Na sídle Dranitz zvoní svatební zvony. Franziska a Walter jsou po dlouhých letech konečně svoji. Všechno mohlo být krásné nebýt rodiny, která se odmítá usmířit.
romány

Bouřlivé časy

359 Kč
Děkuji, sestřičko...
(1x)
Pokračování křehkého příběhu mladé půvabné sestřičky Sylvie a jejího nelehkého startu do života.
romány

Děkuji, sestřičko...

296 Kč
Lvářka
(2x)
Román z prostředí současné a rudolfínské doby, ve kterém se setkáváme s architektem Josefem a bylinkářkou Vavřinkou. Oba žijí ve stověžatém městě, každý v jiném století, přesto se jedné noci potkají na pražském vrchu Petříně.
romány

Lvářka

314 Kč
Půlnoc je osamělé místo
Osamělý domek na divokém pobřeží Essexu se stal dočasným azylem mladé londýnské spisovatelky Kate, která tu chce nalézt ztracenou duševní rovnováhu po rozchodu s milencem.
romány

Půlnoc je osamělé místo

269 Kč
Sestra s perlou
(2x)
Na luxusní sídlo Atlantida na soukromém poloostrově ženevského jezera se sjíždí z různých koutů světa šest mladých žen, které přivedla domů smutná událost: smrt jejich adoptivního otce.
romány

Sestra s perlou

395 Kč
Váha světla
(1x)
Stanislav Struhar se narodil v roce 1964 v Gottwaldově, dnešním Zlíně. V roce 1988 emigroval spolu s manželkou do Rakouska, jejich syn je mohl následovat až po pádu železné opony.
romány

Váha světla

233 Kč
Němci
(14x)
Hlavní hrdinka a současně vypravěčka románu žije v Londýně, kam odešla po listopadu 1989 za prací a kde nyní čeká své první dítě. Nadcházející mateřstí ji v myšlenkách vrací do dětství v komunistickém Československu a vyvolává i zasutou vzpomínku...
romány
Ukázky

Němci

339 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 90 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 9 > >>