Nejprodávanější tituly - červen 2021
světová

Večer a jitro - 11%
(1x)
Pilíře země, Na věky věků a Ohnivý sloup , tři monumentální historické ságy bestselleristy Kena Folletta dokázaly oslovit miliony čtenářů na celém světě. Nyní přichází autor s dalším románem Večer a jitro, který tuto kingsbridgeskou sérii dějově....
světová

Večer a jitro

539 Kč
479 Kč
Mých sedm životů - 11%

Kniha rozhovorů s novinářkou, redaktorkou, filmovou publicistkou a překladatelkou Agnešou Kalinovou (1924–2014) zachycuje takřka celý její život a má charakter pamětí.

světová
Ukázky

Mých sedm životů

357 Kč
318 Kč
Katedrála - 11%
(1x)
Třetím svazkem pětidílného českého vydání všech povídek legendárního amerického spisovatele je sbírka Katedrála, Carverova kniha nejuznávanější, a to nejen díky slavné titulní povídce.
světová

Katedrála

269 Kč
239 Kč
Budu dělat za drogy - 11%
(1x)
Kousavé, ironické, sžíravé a brutálně upřímné texty představitelky newyorského undergroundu se věnují tématu násilí, sexu a individuální svobody.
světová

Budu dělat za drogy

214 Kč
190 Kč
Henryho tajemství - 11%
Právník Martin Benner miluje starožitnosti. Vzrušující kriminální román o stínech z minulosti a stopách, které nikdy nelze úplně zahladit.
světová

Henryho tajemství

404 Kč
359 Kč
Najatý milenec - 20%
Pozvání na svatbu dostalo Iris, guru životního stylu s úspěšnou reality show, do nepříjemné situace. Potřebovala na takovou okázalou společenskou akci reprezentativního partnera.
světová
Ukázky

Najatý milenec

69 Kč
55 Kč
Ztracené střípky - 1%
(2x)
NEZNÁ SVÉ NEJTEMNĚJŠÍ TAJEMSTVÍ. ALE NĚKDO JINÝ ANO. A CHCE SE JÍ ZBAVIT… Rebeka Murphyová je od rozchodu s manželem na všechno sama a náročná práce v nemocnici a výchova dvou malých dcer si na ní začíná vybírat svou daň.
světová

Ztracené střípky

404 Kč
399 Kč
Buď už, prosím tě, zticha - 84%
První sbírka slavného amerického povídkáře vychází česky v úplnosti poprvé a zároveň otevírá pětisvazkový projekt, který přinese všechny autorovy povídky.
světová

Buď už, prosím tě, zticha

269 Kč
44 Kč
Tajně zamilovaná - 20%
Addison si připadala jako naprostá zoufalka. Rok už pracovala pro charismatického šéfa Brannona Knoxe, do kterého byla téměř celou tu dobu zamilovaná. Když pak shodou okolností strávili společný víkend jako milenci, byl její osud zpečetěn.
světová
Ukázky

Tajně zamilovaná

69 Kč
55 Kč
Tancuj, tancuj, tancuj - 11%
(1x)
Hrdina příběhu se vrací na nejsevernější ostrov Hokkaidó, kde před lety zažil napínavé chvíle při hledání tajemné ovce. Zároveň tam přišel o svou přítelkyni, která beze stopy zmizela z Hotelu U Delfína. Rozhodne se, že ji musí najít.
světová

Tancuj, tancuj, tancuj

449 Kč
399 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>