Nejprodávanější tituly - červen 2021
detektivky

Kosa a kámen - 30%
Marie Kovandová se za přispění novináře Štěpána Mánka opět dostává do blízkosti vraždy. Případ vyšetřuje major Pavlata s kapitánem Klenským, ale Marie se o věc zajímá také. Na jméno mrtvého inženýra Severy všude naráží.
detektivky
Ukázky

Kosa a kámen

159 Kč
111 Kč
Šifra mistra Leonarda
(4x)
Vražedné tajemství zakódované do nejznámějšího Leonardova obrazu sahá až do dnešních dnů… Ve hře není nic menšího než svatý grál!
detektivky

Šifra mistra Leonarda

423 Kč
Tajemství abatyše z Assisi - 30%
(3x)
Další kniha z oblíbené série románů z doby vlády Přemysla Otakar II. Oldřich z Chlumu je pověřen úkolem doprovázet královu tetu abatyši Anežku na pouti do Compostely. Ještě než překročí hranice království, dojde k první vraždě.
detektivky
Ukázky

Tajemství abatyše z Assisi

199 Kč
139 Kč
Z hlubin věků
V češtině dosud nepublikovaná kniha Z hlubin věků obsahuje kratší prózy z období starověku a středověku, které se týkají důležitých momentů v dějinách lidstva, například odchodu Římanů z Británie, dobytí Kartága a šíření křesťanství.
detektivky

Z hlubin věků

215 Kč
Vampýr z Koňského trhu - 30%
(1x)
Napínavý příběh s hororovými prvky nás přenese do konce 14. století, kdy bylo i České království zasaženo černou smrtí.
detektivky
Ukázky

Vampýr z Koňského trhu

169 Kč
118 Kč
Znamení Jidáš - 30%
(3x)
Na Pražském hradě došlo k neslýchanému zločinu. Přímo v úředním paláci byl jedné noci zavražděn zemský sudí Dobřej a v jeho těle byla nalezena dýka se satanskými znaky.
detektivky
Ukázky

Znamení Jidáš

199 Kč
139 Kč
Adventní kletba - 30%
(5x)
Zdánlivě obyčejná návštěva hradu Krašova se změní v děsivou noční můru. Další titul z úspěšné edice historických detektivních románů Hříšní lidé Království českého.
detektivky
Ukázky

Adventní kletba

199 Kč
139 Kč
Klub elitních milenců - 30%
Detektiv s pomocí svého podivínského parťáka pracuje na dvou odlišných případech. Postupně zjišťuje, jak jsou oba propojené..
detektivky
Ukázky

Klub elitních milenců

155 Kč
109 Kč
Glennkill - ovce vyšetřují
(6x)
Evropský bestseller. Jednoho rána leží pastýř George Glenn mrtvý v trávě, přišpendlený rýčem k zemi. Jeho ovce stojí před velikou záhadou: kdo asi zabil starého pastýře? Slečna Maplová, nejchytřejší ovce ze stáda, zahajuje vyšetřování ...
detektivky

Glennkill - ovce vyšetřují

220 Kč
Slavné případy Sherlocka Holmese 5
V detektivních případech Tři studenti a Skandál v Čecháchučinkují: Viktor Preiss (Sherlock Holmes), Otakar Brousek st. (dr. Watson), Stanislav Zindulka, Jaroslav Kepka, Ivan Trojan, Miriam Kantorková, a další...
detektivky
Ukázky

Slavné případy Sherlocka Holmese 5

84 Kč
Zobrazuji 501 - 510 z 510 položek
<< < 1 .. 49 50 51