Nejprodávanější Kniha - červen 2021
osobní rozvoj

Radikální otevřenost - 11%
Kim Scottová přichází po bohatých zkušenostech s vedením týmů v Silicon Valley s novým pojetím efektivního managementu – radikální otevřeností. Svěže napsaná kniha je návodem pro lídry, manažery nejrůznějších úrovní ...
osobní rozvoj

Radikální otevřenost

359 Kč
319 Kč
Olga Knoblochová - Lady Dermacol - 11%
Olga Knoblochová, první dáma české kosmetiky už před mnoha lety rozluštila tajemství krásy a nenechala si to pro sebe. Jako profesionální kosmetička dokazovala ženám, a nejen jim, že líbit se může každý, stačí jen vědět, jak na to.
osobní rozvoj

Olga Knoblochová - Lady Dermacol

233 Kč
207 Kč
Vy jste placebo – Na stavu mysli záleží - 11%
(1x)
V knize Jste placebo doktor Joe Dispenza předkládá několik doložených případů těch, kteří překonali rakovinu, srdeční choroby, depresi, artritidu nebo třesy spojené s Parkinsonovou chorobou pouze díky tomu, že věřili v placebo efekt.
osobní rozvoj

Vy jste placebo – Na stavu mysli záleží

404 Kč
359 Kč
Zbavte se zvyku být sami sebou - 11%
(1x)
Dr. Dispenza činí starověké chápání srozumitelnějším a vyplňuje mezeru mezi vědou a duchovnem. Díky jeho seminářům a přednáškám používají principy „změny zevnitř“ tisíce lidí v mnoha zemích.
osobní rozvoj

Zbavte se zvyku být sami sebou

323 Kč
287 Kč
Vzkvétání - 11%
(1x)
Autor v knize vypráví podnětné příběhy o uplatnění pozitivní psychologie v praxi, a to v oblastech vzdělávání, ekonomiky, psychoterapie, lékařství a státní politiky – tedy samotných základů každé společnosti.
osobní rozvoj

Vzkvétání

395 Kč
351 Kč
Myšlení, rychlé a pomalé - 11%
(11x)
Převratná a průkopnická kniha o fungování naší mysli, napsaná čtivě a srozumitelně jedním z největších a nejvlivnějších myslitelů současnosti.
osobní rozvoj

Myšlení, rychlé a pomalé

566 Kč
503 Kč
Omluvy, které zařveš, se nepočítají - 11%
(1x)
Pět let poté, co se David oženil s Kristen, láskou svého života, zjistili, že má Aspergerův syndrom. Diagnóza objasnila, proč se David někdy chová divně.
osobní rozvoj

Omluvy, které zařveš, se nepočítají

332 Kč
295 Kč
Osobní finance - 11%
Potřebujete návod, jak mít pod větší kontrolou svoje finanční prostředky? Chcete část z nich vhodně investovat a potřebujete návod, jak to udělat co nejlépe? Zorientujte se ve vlastních financích a co nejúčelněji je využijte, aby vám vydělávaly!
osobní rozvoj

Osobní finance

314 Kč
279 Kč
Rukověť bojovníka světla - 11%
(3x)
Oblíbený autor ve svých inspirujících krátkých textech z let 1993-1996 ponouká čtenáře, aby dokázal žít své sny. Aby vyšel vstříc nejistotě života a naplnil svůj jedinečný osud. V knize autor vychází z tradic různých zemí.
osobní rozvoj

Rukověť bojovníka světla

223 Kč
198 Kč
Suchej únor - 11%
(3x)
Ve 28 příjemně odlehčených kapitolách představujeme alkohol ve všech jeho společenských rolích. Ať už je to spánek, sex, sport, práce, výchova dětí, zdraví, léčba, umění nebo alkohol za volantem.
osobní rozvoj

Suchej únor

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 310 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 31 > >>