Nejprodávanější knihy - červen 2021
pro začínající čtenáře

Hádanky a pomáhánky - 11%
Knížka plná veršovaných hádanek, návodů a tří pohádek. Je bohatě ilustrovaná a je vhodná pro děti od 5ti let. Mohou si ji však pořídit i rodiče, či prarodiče mladších dětí a předčítat jim.
pro začínající čtenáře

Hádanky a pomáhánky

158 Kč
141 Kč
Obejmi mě, prosím - 4%
(1x)

Úplně nejlepší je, když můžeš někoho pořádně obejmout! Táta Medvěd s malým Medvídkem vyrážejí na pouť lesem, aby objali všechny jeho obyvatele.

pro začínající čtenáře

Obejmi mě, prosím

314 Kč
303 Kč
Vejdi brankou za hádankou - 11%
Špalíček hádanek v deseti oddílech, doprovázených spoustou kouzelných ilustrací, představuje bohatost všeho, co na děti čeká po otevření dveří domu či zahradní branky.
pro začínající čtenáře

Vejdi brankou za hádankou

169 Kč
150 Kč
Čertice Andělka - 11%
Znáte knížky o ROŠŤÁKU BERTÍKOVI? Tak se můžete těšit na příběhy ČERTICE ANDĚLKY! To je totiž Bertíkova spolužačka a také s ní si při četbě užijete spoustu legrace.
pro začínající čtenáře

Čertice Andělka

178 Kč
158 Kč
Čtení podle obrázků - 11%
Bohatě ilustrovaný pracovní sešit pro rozvoj komunikační a slohové výchovy při výuce českého jazyka a literatury.
pro začínající čtenáře

Čtení podle obrázků

89 Kč
79 Kč
Lucka, nejmenší štěně - 11%

Nová knížka ze série příběhů štěňat a koťat od britské autorky Holly Webb Laurenina fenka Bella čeká štěňata. Lauren se nemůže dočkat, i když ví, že jakmile štěňata trochu odrostou, rozejdou se do nových domovů.

pro začínající čtenáře

Lucka, nejmenší štěně

178 Kč
158 Kč
Rošťák Bertík – Přineees! - 11%
Dvanáctá knížka s příběhy Rošťáka Bertíka – kluka se zvyky, které všechny dospělé kolem děsí! Bertík má plnou hlavu ztřeštěných plánů a šílených nápadů, a jestli prahnete po potížích, už dál nehledejte – Bertík v nich vězí až po krk!
pro začínající čtenáře

Rošťák Bertík – Přineees!

178 Kč
158 Kč
Šmalcova abeceda - 11%
(3x)
Krásy světa v abecedním pořádku na důmyslných vyobrazeních a (nikoliv na posledním místě) hádanka na každém listě! Děti se formou zábavné a nikdy nekončící hry naučí nová slova i nové situace. Pro děti od čtyř let.
pro začínající čtenáře
Ukázky

Šmalcova abeceda

269 Kč
239 Kč
Psi nebaletí
Okouzlující a humorný příběh malého psa Biffa, který ze všeho nejvíc na světě miluje hudbu, měsíční světlo a drobné krůčky po špičkách. Je pevně přesvědčený o tom, že není pes a má jeden velký sen – chce se stát balerínou a být na všech plakátech.
pro začínající čtenáře
Ukázky

Psi nebaletí

71 Kč
Záhada školní půdy - 11%
Alenka chodí do první třídy a moc touží zažít nějaké dobrodružství. Svěří se kamarádům ze třídy a nakonec vznikne pátrací parta. Ale kde vzít dobrodružství? Ve dne na nic nenarazili, a tak se rozhodli pro noční pozorování.
pro začínající čtenáře

Záhada školní půdy

179 Kč
159 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 52 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 > >>