Nejprodávanější tituly - červen 2021
všeobecné a ostatní

Divoká síla - 11%
Jako žena jste kódována k síle a cesta uvedomení si bohatosti a krásy této síly – vaší Divoké síly – se nachází v rytmu a promenách vašeho menstruačního cyklu.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Divoká síla

405 Kč
360 Kč
Myslet srdcem - 11%
(6x)
Když Jitka onemocní vážnou autoimunitní nemocí, řeší to neortodoxně. Místo lékařů poslechne hlas svého srdce, který ji nabádá ukončit dlouholetý partnerský vztah, opustit domov a odjet sama do Latinské Ameriky.
všeobecné a ostatní

Myslet srdcem

314 Kč
279 Kč
Radost z jídla - 11%
Kniha o zásadách zdravého a správného stravování je rozšířena o základní léčebné prostředky - obklady a léčebné nápoje, které jsou nejen popsány, ale i názorně ukázány na DVD.
všeobecné a ostatní

Radost z jídla

341 Kč
303 Kč
Uzdrav své tělo - 11%
(1x)
V tomto nově přepracovaném vydání se s vámi chce autorka podělit o jeden z důvodů, proč ví, že průběh choroby může být zvrácen prostou změnou našeho myšlení.
všeobecné a ostatní

Uzdrav své tělo

161 Kč
143 Kč
Paracelsovo lékařství - 11%
Kniha se zabývá uměním léčení a jeho pojetím ve filosofii, astrologii, alchymii a terapii Paracelsa (1493 – 1541), jedné z nejvýznamnějších osobností historie lékařství.
všeobecné a ostatní

Paracelsovo lékařství

719 Kč
639 Kč
Příběhy obyčejného uzdravení - 11%
(1x)
Kniha lékaře Jana Hnízdila je složená z příběhů lidí, kteří byli ochotní naslouchat, vzali svůj rozum do vlastní hrsti a uzdravili se, a doplněná rozhovory na téma komplexní medicíny.
všeobecné a ostatní

Příběhy obyčejného uzdravení

242 Kč
215 Kč
Řekni mi, kde tě bolí, a já ti řeknu proč - 11%
Naše tělo mluví. Jen mu musíme umět naslouchat. Bolesti a choroby, které postihují naše tělo, nejsou dílem náhody či ranami osudu, nýbrž přesnými signály, že se nám do životní cesty postavila nějaká překážka.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Řekni mi, kde tě bolí, a já ti řeknu proč

268 Kč
238 Kč
Skupinová edukace diabetiků. Jak na to… - 11%
Specifikem publikace je pak zaměření na skupinovou edukaci, tedy takovou formu, kdy edukátor vystupuje jako průvodce, koordinátor skupinové diskuse, zatímco samotní účastníci přijímají roli aktivní a učí se sdílením vzájemných zkušeností.....
všeobecné a ostatní

Skupinová edukace diabetiků. Jak na to…

179 Kč
159 Kč
Trauma a paměť - 11%
Trauma a paměť je neocenitelnou publikací pro terapeuty, kteří se chtějí zdokonalit ve své praxi, pro laiky, kteří chtějí lépe porozumět tomu, jak mysl a mozek uchovávají a rozřešují traumata.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Trauma a paměť

410 Kč
364 Kč
Vegetariánská kuchařka - 11%
Vegetariánská kuchařka z Edice Apetit nabízí víc než 150 vegetariánských a veganských receptů, které jsme připravili a uvařili v redakční kuchyni časopisu Apetit. Neřídíme se přitom žádnou ideologií – spojovacím prvkem je radost z jídla a vaření.
všeobecné a ostatní

Vegetariánská kuchařka

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 179 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 18 > >>