Nejprodávanější tituly - červen 2021
duchovní teorie a směry

Výstup k Otci - 11%
Ve své nové knize autor zasvěceně popisuje duchovní praxi následující po uvědomění Já jsem, naší pravé božské podstaty. Podává jasné a praktické návody nejen k dosažení těchto pokročilých stavů vědomí ale i k jejich stabilizaci.
duchovní teorie a směry

Výstup k Otci

315 Kč
280 Kč
Nejhlubší přijetí - 20%
Jak můžeme vnést do přítomného okamžiku nenucené ano? Jak se můžeme zastavit ve svém útěku před „chaosem života“ – před vlastními nesnázemi, frustracemi, a dokonce i před hledáním svobody – a začít spolu s tím vším přirozeně plynout?
duchovní teorie a směry
Ukázky

Nejhlubší přijetí

235 Kč
188 Kč
Šaman, mudrc, léčitel - 20%
Villoldo uvádí, že ústředním pojmem šamanského léčení je světelné energetické pole, jež má obklopovat naše fyzická těla. Učí nás vnímat a čistit otisky nemoci v tomto energetickém obalu a léčit tak sebe i druhé, stejně jako nemocím předcházet.
duchovní teorie a směry
Ukázky

Šaman, mudrc, léčitel

225 Kč
180 Kč
Co dělá z chlapců muže - 11%
Kniha amerického terapeuta pracujícího s rizikovou mládeží se zabývá zásadním obratem v životě každého muže - a sice jeho přechodem z dětství do dospělosti.
duchovní teorie a směry

Co dělá z chlapců muže

358 Kč
318 Kč
Enneagram - 6%
(1x)
Objevte hlubokou moudrost enneagramu.
duchovní teorie a směry

Enneagram

424 Kč
399 Kč
Jsem zaměstnancem Vesmíru - 11%
Kniha pojednává o tom, že všichni jsme odměňováni za svoji nejen materiální práci, ale hlavně za svoji duchovní práci. Dle svého přístupu k sobě a k druhým se nám peněz buď dostává nebo nedostává.
duchovní teorie a směry

Jsem zaměstnancem Vesmíru

351 Kč
312 Kč
Celestinské proroctví - 11%
(2x)
Kniha odhaluje tajemství, která mění svět, v němž právě žijeme.
duchovní teorie a směry
Ukázky

Celestinské proroctví

268 Kč
238 Kč
Hlas poznání - 20%
(1x)
Don Miguel Ruiz, autor bestsellerů Čtyři dohody a Pátá dohoda, nám v této audioknize připomíná jednu hlubokou a prostou pravdu: Chceme-li skoncovat s emočním utrpením a obnovit svou radost ze života, musíme přestat věřit lžím, většinou o sobě samých.
duchovní teorie a směry
Ukázky

Hlas poznání

249 Kč
199 Kč
Žena neboli kněžství srdce - 20%
(1x)
Poté, co si žena předsevzala, že se musí vymanit z ovládání mužem, přejala mužská schémata na úkor své vlastní ženskosti, a tím se vzdálila své základní povaze. Ocitá se najednou ještě osamocenější a zranitelnější ve spletitých situacích, ...
duchovní teorie a směry
Ukázky

Žena neboli kněžství srdce

85 Kč
68 Kč
Kniha mlčení + CD - 11%
(1x)
Kniha mlčení – texty staré Číny je reedicí antologie filosofických, magických a hlavně básnických, ale i intimních textů, která vznikala postupně ve druhé polovině 60. let minulého století na výzvu tehdejšího Klubu přátel poezie.
duchovní teorie a směry

Kniha mlčení + CD

531 Kč
472 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 79 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 8 > >>