Nejprodávanější knihy - červen 2021
světové dějiny

Hlavou státu z Boží milosti
(1x)
Kniha představuje neotřelý soubor třinácti významných kapitol z dějin Koruny české. Jednotlivé kapitoly jsou spjaty s postavami českých králů a královen, které zanechaly nejvýraznější a nejtrvanlivější stopu ve vývoji...
světové dějiny

Hlavou státu z Boží milosti

44 Kč
Krvavý podzim 1938 - 11%
(2x)
Průvodce zavede čtenáře na známá i méně známá místa spojená s útoky henleinovců a Freikorpsu na československé bezpečnostní složky i civilisty na podzim roku 1938.
světové dějiny
Ukázky

Krvavý podzim 1938

536 Kč
476 Kč
Velký nivelizátor - 11%
Od dob, kdy lidé začali obdělávat půdu, chovat hospodářská zvířata a předávat své úspory příštím generacím, stala se ekonomická nerovnost určujícím rysem naší civilizace.
světové dějiny

Velký nivelizátor

628 Kč
558 Kč
Zápisky o válce galské - 11%
Zápisky o válce galské jsou nejznámějším a zároveň nejvýznamnějším dílem římského vojevůdce Gaia Iulia Caesara. V sedmi knihách psaných ve třetí osobě popisuje nejen svá tažení a bitvy, ale i přírodu a zvyky starých Galů, Germánů apod.
světové dějiny

Zápisky o válce galské

224 Kč
199 Kč
Zikmund Lucemburský – Poslední velký císař středověku - 11%
(1x)
Zikmund Lucemburský byl druhorozený syn císaře Karla IV., římský král a císař, jehož skráně zdobily také uherská a česká královská koruna.
světové dějiny

Zikmund Lucemburský – Poslední velký císař středověku

296 Kč
263 Kč
Podivná smrt Evropy - 11%
(5x)
Douglas Murray brilantně líčí příběh masové imigrace do Evropy – její počátky v poválečném nedostatku pracovní síly, její zintenzivnění při slučování rodin a konečně humanitární ospravedlňování otevřených hranic.
světové dějiny

Podivná smrt Evropy

376 Kč
334 Kč
Dva dopisy Pospischielovi - 11%
Max von der Grün se svým výrazně autobiografickým románem Dva dopisy Pospischielovi vrací ke svému vlastnímu dospívání na Tachovsku v období prvorepublikového Československa. Součástí knihy je i čtivý doslov s autorovým životopisem.
světové dějiny
Ukázky

Dva dopisy Pospischielovi

266 Kč
236 Kč
Nina Schenková, hraběnka von Stauffenbergová
(1x)
Hraběnka von Stauffenbergová představuje jednu z nejvíce fascinujících ženských osobností německého odboje, a přesto zcela neznámou. Dne 20. července 1944 ztratila Nina Schenková, manželka strůjce atentátu na Hitlera, muže, kterého milovala.
světové dějiny

Nina Schenková, hraběnka von Stauffenbergová

44 Kč
Tabu dějin
(1x)
Autor se Kromě dějin filmu se ve svém díle soustředil především na dějiny Ruska, Sovětského svazu a východní Evropy, a rovněž historii kolonialismu.
světové dějiny

Tabu dějin

53 Kč
Každodenní život vesničanů středního Slovenska v 60. až 80. letech 20. století - 11%
Dílo z oboru sociální antropologie je hloubkovou analýzou podoby, fungování a reprodukce sociálních sítí v konkrétním lokálním společenství středoevropského prostoru.
světové dějiny

Každodenní život vesničanů středního Slovenska v 60. až 80. letech 20. století

207 Kč
184 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 523 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 53 > >>