Nejprodávanější e-knihy - červen 2021
osobní rozvoj

Průvodce pro vysoce citlivé lidi - 20%
(1x)
Život s vysokou citlivostí je náročný, ale může vám přinést i řadu výhod. V této knize naleznete mnoho praktických tipů, cenných rad a technik, díky nimž se naučíte zvládat výzvy spojené s citlivostí...
osobní rozvoj
Ukázky

Průvodce pro vysoce citlivé lidi

297 Kč
238 Kč
Všímavý terapeut - 20%
Kniha Všímavý terapeut podrobně objasňuje pojem „všímavost“ a ukazuje, jak lze tuto vlastnost pěstovat v terapeutických vztazích (a nejen v nich).
osobní rozvoj
Ukázky

Všímavý terapeut

275 Kč
220 Kč
Bohyně nestárnou - 20%

Tajný recept na zářivou vitalitu a zdraví. Inspirace pro ženy všeho věku. Kolik vám je? Přece tolik, na kolik se cítíte. To jsme určitě slyšeli už mnohokrát, jenže si možná myslíme, že je to jenom taková planá útěcha. Stárnout člověk přece musí.

osobní rozvoj
Ukázky

Bohyně nestárnou

382 Kč
306 Kč
Kniha radosti - 20%
(1x)
Svět kolem nás se rychle proměňuje, jsme svědky tragédií celosvětového významu, katastrof, (nejen) osobních neštěstí, nemocí, smrti – lze vůbec v takovém světě, v takové době prožívat radostný život a nenechat strasti, aby nás pohltily?
osobní rozvoj
Ukázky

Kniha radosti

198 Kč
158 Kč
Trauma: nechtěné dědictví - 20%
Jak nás formuje zděděné rodinné trauma a jak je překonat.
osobní rozvoj
Ukázky

Trauma: nechtěné dědictví

149 Kč
119 Kč
Hluboká práce - 20%
(4x)
Hluboká práce vám umožní rychle pochopit složité koncepty a vytvářet lepší výstupy v kratším čase, díky čemuž se zlepšíte v tom, co děláte, a získáte pocit skutečného naplnění z mistrně odvedené práce. Jde vlastně o jakousi superschopnost („nové IQ“)
osobní rozvoj
Ukázky

Hluboká práce

239 Kč
191 Kč
Rozhodování - 20%
Rozhodujeme esteticky, ekonomicky, právně, morálně, politicky, takticky a strategicky, sociálně i nábožensky. Rozhodujeme v nejistých situacích. Rozhodovat se musíme snad v každém vědomém okamžiku života.
osobní rozvoj
Ukázky

Rozhodování

200 Kč
160 Kč
Jak prokouknout druhé lidi - 20%
(2x)
Nechte si poradit od Joea Navarra, bývalého agenta kontrarozvědky FBI a uznávaného experta na neverbální chování. V knize vysvětluje, jak rychle "přečíst" druhé lidi.
osobní rozvoj
Ukázky

Jak prokouknout druhé lidi

322 Kč
258 Kč
Soulcraft – síla duše - 20%
Stránky této knihy, vyplněné technikami soulcraftu, příběhy, básněmi a instrukcemi vás zvou pustit se na současnou, západní, na přírodě založenou pouť do divokých krajů vlastní duše.
osobní rozvoj
Ukázky

Soulcraft – síla duše

225 Kč
180 Kč
Cesta pravého muža - 20%
(8x)
Cesta pravého muža by mala byť "povinným" čítaním. David Deida je jedným z prevratných a najprovokatívnejších duchovných učiteľov súčasnosti. Učí mužov, ako byť mužmi a ženy, ako byť ženami, ako porozumieť mužom a ako ich podporiť v ich mužnosti.
osobní rozvoj
Ukázky

Cesta pravého muža

189 Kč
151 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 192 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 20 > >>