Nejprodávanější e-knihy - červen 2021
psychologie

Psychologie umění - 20%
Vydání této monografie pokrylo mezeru v čs. bibliografii, kde doposud neexistuje psychologie umění ve vztahu ke všem uměleckým druhům.
psychologie
Ukázky

Psychologie umění

492 Kč
394 Kč
Emoce od A do P - 20%
Kniha oblíbeného psychiatra Radkina Honzáka nás provádí světem emocí. Jeho pilíře tvoří strach, hněv, smutek, radost, odpor a údiv – šest základních emocí, z nichž se skládá celé bohaté emoční spektrum.
psychologie
Ukázky

Emoce od A do P

200 Kč
160 Kč
Informační detox - 20%
(1x)
S pomocí této knihy si dokážete poradit se záplavou informací, které se na nás v současné digitální době bez ustání valí.
psychologie
Ukázky

Informační detox

229 Kč
183 Kč
Instamozek - 20%
(1x)
Autor nabízí „první pomoc“ v podobě tipů, jak významně změnit životní styl ve svůj prospěch, uvádí nejnovější poznatky výzkumníků této oblasti a v závěru se zabývá úvahami o tom, zda se náš mozek dokáže na změněné podmínky adaptovat.
psychologie
Ukázky

Instamozek

250 Kč
200 Kč
Jak se stát moderním samurajem - 20%
(1x)
Autor je odborníkem na dějiny a život v Japonsku. V této knize přichází s originální myšlenkou a snaží se aplikovat hlavní ctnosti, disciplínu a tradice samurajů na dnešního člověka.
psychologie
Ukázky

Jak se stát moderním samurajem

209 Kč
167 Kč
Miluj sám sebe, jako by ti šlo o život - 20%
V této krásně a výstižně napsané knize najdete rady, jak se alespoň na část dne vymanit ze stresového prostředí zaměstnání či starostí o rodinu. Autor se ve své pracovní kariéře dostal na vrchol, ovšem zároveň skončil na dně psychicky.
psychologie
Ukázky

Miluj sám sebe, jako by ti šlo o život

179 Kč
143 Kč
Miluj svůj život - 20%
(2x)
Své tělo můžete uzdravit tak, že vydáte pozitivní energii při práci se svou myslí. Autorka vysvětluje, jak limitujeme své myšlení a názory a tím vytváříme ve své hlavě zárodky a příčiny nemocí. Kniha nás vede k pozitivním změnám v našem myšlení a vytváří prostředí, které nám dovolí prožít…
psychologie
Ukázky

Miluj svůj život

179 Kč
143 Kč
Prober se! - 20%
Ceníte si upřímné komunikace, ale máte pocit, že jste pod tlakem neustálé vnitřní sebekontroly? Toužíte to jednou provždy změnit a cítit se při tom bezpečně?
psychologie
Ukázky

Prober se!

265 Kč
212 Kč
Prokrastinace - 20%
David Gruber se zabývá bojem s prokrastinací celou svou kariéru. Více než třicet let zkoumá, školí, radí, popularizuje, pomáhá řadě lidí.
psychologie
Ukázky

Prokrastinace

99 Kč
79 Kč
Provázení traumatem - 20%
Laura van Dernoot Lipsky má dlouholeté zkušenosti s prací s traumatem a ve své knize přináší hluboký a citlivý průzkum často nevědomé daně, kterou platí lidé, kteří se snaží udělat ze světa lepší místo.
psychologie
Ukázky

Provázení traumatem

235 Kč
188 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 164 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 17 > >>