Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - červen 2021
cestopisy

Na kole přes Afriku - 11%
(2x)
Jet do Afriky a poznat tamní přírodu, to je sen kdejakého kluka. Ne každý ale v sobě později najde sílu na to, aby takový dětský sen skutečně prožil. Tohle je příběh snu, který se opravdu stal. Začíná pod horou Libín a v sedle kola.
cestopisy
Ukázky

Na kole přes Afriku

314 Kč
279 Kč
Na vlnách s Petrem Voldánem
(2x)
„Koho jsem potkal, co jsem viděl, leccos i zkusil a mnohé zažil...“ Tak charakterizuje Petr Voldán knihu, ve které vás vyzývá – pojďte si povídat. V řádcích se zrcadlí šestadvacetiletá zkušenost s rozhlasovým mikrofonem.
cestopisy
Ukázky

Na vlnách s Petrem Voldánem

43 Kč
Od oltáře do Santiaga - 11%
Od oltáře do Santiaga zachycuje tragikomický příběh novomanželské pěší poutě z Kuřimi až k Atlantiku formou deníkových zápisků.
cestopisy

Od oltáře do Santiaga

341 Kč
303 Kč
Pivní putování - 11%
Pojďte s námi za nápojem, od pradávna drahým Čechům, Moravanům i Slezanům. Za mokem zlaté barvy, řízné chuti a sametové pěny.
cestopisy

Pivní putování

359 Kč
319 Kč
Toulky Píseckem - 11%
Mnozí z nás se při svých toulkách po naší zemi zaměřují hlavně na známé památky, ať už jsou to staré hrady, krásné zámky či historická města. Ale historie je ukryta všude kolem nás, i na místech méně známých.
cestopisy

Toulky Píseckem

269 Kč
239 Kč
Život plný dobrodružství - 11%
LEOŠ ŠIMÁNEK dělá neobvyklé věci, které s sebou přinášejí i neobvyklá dobrodružství! Po sedmidílné řadě autobiografických cestopisů se rozhodl pokračovat stylem interview a sepsat svoji kompletní autobiografii.
cestopisy

Život plný dobrodružství

358 Kč
318 Kč
Amerika na druhý pohled - 11%
Amerika na druhý pohled je nevšední cestopis, který s humorem popisuje život v cizí zemi, trable s prvním americkým podnájmem, jak si doma uvařit javorový sirup a proč americké vánoční cukroví vypadá jako usušené psí hovínko.
cestopisy

Amerika na druhý pohled

266 Kč
236 Kč
Balkán, bejby! - 11%
(1x)
Čerství rodiče vyrazí s miminkem na tříměsíční putování Balkánem. Kromě nejdelších prázdnin v životě je čeká řada výzev. Tím spíš poté, co se k nim přidá zdánlivě neodolatelné šťěňátko.
cestopisy

Balkán, bejby!

314 Kč
279 Kč
Gobi - Poušť v mé duši - 11%
GOBI je pokus Reinholda Messnera poznat svět a porozumět mu – je to výsostně osobní kniha. Horolezecká legenda se v 60 letech odvážila k poslední velké extrémní expedici na hraně mezi životem a smrtí.
cestopisy

Gobi - Poušť v mé duši

260 Kč
231 Kč
Malina pro slona - 11%
Velmi čtivá a poutavě podaná reportáž se spoustou barevných fotek vypráví o tom, jak přední česká trenérka psů Hana Böhme speciálně cvičí psy, kteří pak v africkém Kongu odhalují pašeráky cenných trofejí i ohrožených zvířat.
cestopisy

Malina pro slona

350 Kč
311 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 80 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 > >>