Nejprodávanější tituly - červen 2021
sport a fitness

Pohybové hry pro školáky - 11%
Jednotlivá cvičení pro rozvoj sportovních dovedností dětí obsahují schematický i slovní popis činnosti, který pomůže jednoduchým a zábavným způsobem vést žáky.
sport a fitness

Pohybové hry pro školáky

197 Kč
175 Kč
První a poslední fitness kniha - 11%
(1x)
Nadšená sportovkyně, trenérka a autorka úspěšného blogu Fit & Fabulous vás naučí zásady správného cvičení tak, abyste se již nikdy nemuseli stydět do plavek a přestali se trápit dietami.
sport a fitness

První a poslední fitness kniha

269 Kč
239 Kč
Tiger Woods
Portrét jedné z největších ikon světového sportu, který nabízí mnohem víc než jen řadu senzačních odhalení.
sport a fitness

Tiger Woods

89 Kč
Zátěžová funkční diagnostika ve sportu - 20%
Publikace se uceleně věnuje metodologickým základům zátěžové funkční diagnostiky ve sportu a praktickému uplatnění aerobních a anaerobních zátěžových testů u sportovců různého zaměření.
sport a fitness
Ukázky

Zátěžová funkční diagnostika ve sportu

250 Kč
200 Kč
Rizikové chování ve sportu dětí a mládeže - 20%
Tato monografie se zaměřuje na nejzávažnější formy rizikového chování ve sportu – doping, agresi a podvádění užívané k dosažení úspěchu za každou cenu. Zkoumá souvislosti mezi rizikovým chováním a nadměrným důrazem kladeným na úspěch v soutěži.
sport a fitness
Ukázky

Rizikové chování ve sportu dětí a mládeže

180 Kč
144 Kč
Celým tělem naboso - 11%
Co vše modernímu člověku způsobuje běžná obuv a umělé prostředí, v němž se pohybuje? Jak bezpečně přejít na minimalistickou obuv a získat nesmírný prospěch z uvolnění a vysvobození chodidel?
sport a fitness

Celým tělem naboso

223 Kč
198 Kč
Kam dolétne sokol - 11%
Jméno Zdeňka Hrubého, bývalého předsedy ČHS a špičkového horolezce není třeba dlouze představovat. Na svém kontě má řadu mimořádných horolezeckých výstupů a také osm osmitisícových vrcholů.
sport a fitness

Kam dolétne sokol

351 Kč
312 Kč
Štěstí! - 20%
12 a 1 cvičení metody Body2Brain má řadu výhod – fungují okamžitě, můžete je vyzkoušet kdekoli, nebudete potřebovat žádné pomůcky, stačí vám pár minut a hlavně: zasloužíte si je!
sport a fitness
Ukázky

Štěstí!

118 Kč
94 Kč
Učím se jógu - 11%
Učím se jógu je jeho první svazek věnující se základním ásanám, u nichž jsou vždy popsány jejich jednodušší i složitější varianty.
sport a fitness

Učím se jógu

259 Kč
230 Kč
Box - 11%
Přehledný manuál pro začínající a kondiční boxery je zaměřen především na popis základních úderů a jejich nácvik. Informace jsou řazeny chronologicky tak, aby čtenář rychle nalez vše potřebné.
sport a fitness

Box

170 Kč
151 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 94 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 10 > >>