Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - červen 2021
cestopisy

Potkala jsem Sicílii
Skvělý průvodce pro každého, kdo chce navštívit Sicílii – ať už doopravdy, nebo ve svých představách. Knížka vtipných příběhů, čerpajících z osobních zážitků autorky, které téměř dvacet let sbírá při důkladném poznávání Sicílie.
cestopisy

Potkala jsem Sicílii

269 Kč
Příběh Íránu, Mongolska a Turecka - říší, které pohnuly světem - 11%
Írán, Turecko i Mongolsko mají za sebou dramatický a vzrušující příběh, který ovlivnil chod celého světa.
cestopisy

Příběh Íránu, Mongolska a Turecka - říší, které pohnuly světem

404 Kč
359 Kč
Saúdská Arábie: Meč a slovo - 11%
(1x)
Zákazy vycestování, rozsudky smrti za odpadlictví od víry, vysoké tresty za nesouhlas s politikou královské rodiny, všudypřítomná diskriminace žen na základě náboženství i rodových zvyklostí, špehování občanů (což má v popisu práce přímo Saúdskoarabská telekomunikační společnost, která provádí nejen klasické odposlechy, ale i sledování činnosti na internetu a sociálních sítích) – to vše představuje klasickou totalitu, ještě zostřenou náboženstvím a tradicemi.
cestopisy

Saúdská Arábie: Meč a slovo

269 Kč
239 Kč
Slon na Zemplíně - 11%
(2x)
Česko má Mariusze Szczcygła a jeho Gottland. Upřímné svědectví o přítomnosti i minulosti našich slovenských sousedů napsal výjimečný reportér Andrej Bán.
cestopisy

Slon na Zemplíně

377 Kč
335 Kč
Sloni žijí do sta let - 11%
Vyplujte na zámořskou cestu do exotické Srí Lanky a do vzpomínek cestovatele Miroslava Zikmunda, který vám chce vyprávět o zelených čajových plantážích, divokém oceánu, nezapomenutelných výhledech z nevyzpytatelných hor...
cestopisy

Sloni žijí do sta let

358 Kč
318 Kč
Americká elegie - 11%
(1x)
Příběh rodiny Vancových začal v poválečné Americe nadějí. Autorovi prarodiče byli „zamilovaní, ale chudí jako kostelní myš“. Přestěhovali se z apalačského regionu Kentucky do Ohia s nadějí, že uniknou strašné chudobě, která je obklopovala.
cestopisy
Ukázky

Americká elegie

268 Kč
238 Kč
Čas darů - 11%
(2x)
Cestovatel, novinář a spisovatel Patrick Leigh Fermor se v zimě roku 1933 vydal na cestu Evropou. Z Nizozemí přes Německo, Prahu, Vídeň putoval, většinou pěšky až do Istanbulu. Své deníkové záznamy později literárně zpracoval a roce 1977 vydal.
cestopisy
Ukázky

Čas darů

322 Kč
286 Kč
Expedice - 11%
(1x)
Výtvarnici, která nemá ráda zimu, natolik zaujme tajemný osud polární expedice, že vystuduje medicínu a vydá se na vlastní pěst po jejích stopách. Kniha plná textu, fotografií, ledu a vášně.
cestopisy

Expedice

358 Kč
318 Kč
Himálajský deník - 11%
To hory samy si vybírají mezi lidmi, kdo bude patřit mezi jejich blízké, nikoliv naopak. Liba Švrčinová-Cunnings takové štěstí má. Proto také svůj Himálajský deník snad ani nepíše, ale rovnou – tentokráte jen pro čtenáře – znovu žije.
cestopisy

Himálajský deník

401 Kč
356 Kč
Lužický zlom - 11%
(1x)
Lužický zlom je jednou z nejvýznamnějších geologických struktur Českého masivu. Významně utváří krajinu severních Čech mezi Turnovem a saskou Míšní.
cestopisy

Lužický zlom

358 Kč
318 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 80 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 > >>