Nejprodávanější Kniha - červen 2021
ekonomie

Ekonomie přírodních národů - 6%
Světově ojedinělá výpravná kniha o hospodaření u "přírodních národů" odkud můžeme odvozovat i základy ekonomik dneška. "Krásná kniha, která propojuje mnohé, je hluboká a přitom se čte skoro jedním dechem.", Tomáš Sedláček
ekonomie

Ekonomie přírodních národů

593 Kč
558 Kč
Kapitoly o finanční gramotnosti - 11%
Témata probíraná v jednotlivých kapitolách knihy podrobně a zároveň jednoduše vysvětlují např. jak si vybrat banku, co je to leasing, jaké údaje nalezneme ve výpise z bankovního konta, jak si propočteme, zda naše příjmy postačí na splácení hypotéky,...
ekonomie

Kapitoly o finanční gramotnosti

80 Kč
71 Kč
Platební karty - 6%
Různé formy platidel provázejí lidstvo asi 8 000 let. Mají řadu funkcí a jednou z nich je role platidla, která se za poslední 3 000 let významně rozvinula.
ekonomie

Platební karty

663 Kč
624 Kč
Zlepšování podnikových procesů - 11%
Kniha uznávané autorky je praktickým průvodcem pro manažery a konzultanty, jejichž cílem je zlepšení podnikových procesů.
ekonomie

Zlepšování podnikových procesů

287 Kč
255 Kč
Živočišné pudy - 6%
Ekonomické dění neurčují jen racionální lidské motivy, měřitelné proměnné či matematicky vyjádřitelné vztahy, v ekonomice působí též mocné psychologické síly, které duchovní otec této teorie, John Maynard Keynes, nazval animal spirits - živočišné pudy.
ekonomie

Živočišné pudy

314 Kč
295 Kč
Jak z dobré firmy udělat skvělou - 14%
Výzkumný tým porovnával firmy, které se z dobrých staly skvělými, s pečlivě vybranou skupinou porovnávaných společností, kterým se přeměna z dobrých na skvělé nepodařila. V čem byl rozdíl?
ekonomie

Jak z dobré firmy udělat skvělou

455 Kč
391 Kč
Inteligentní investor - 14%
(2x)
V knize nejvýznamnějšího investičního poradce 20. století se dozvíte od nejzasvěcenějšího „guru investování“, jak se jako investor, makléř nebo investiční poradce vyhnout závažným chybám a jaké dlouhodobě úspěšné strategie při investování uplatnit.
ekonomie

Inteligentní investor

697 Kč
599 Kč
Dílo národů - 11%
Dílo národů Roberta B. Reicha, profesora Harvardovy univerzity, je živě napsanou analýzou problémů, před kterými dnes, na přelomu století, stojí nejen Spojené státy, ale i ostatní vyspělé země.
ekonomie

Dílo národů

404 Kč
359 Kč
Maturitní otázky - účetnictví
Publikace určená maturantům a zájemcům o studium účetnictví.
ekonomie

Maturitní otázky - účetnictví

44 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 79 položek
<< < 1 .. 6 7 8