Nejprodávanější tituly - červen 2021
cestopisy

Antarktida - 11%
6 100 kilometrů za 57 dní nepřístupným terénem Antarktidy, přes jižní pól, úplně sám bez jakékoli pomoci. Strhující cestopis napříč nepřístupným terénem Antarktidy
cestopisy

Antarktida

269 Kč
239 Kč
Balkán, bejby! - 11%
(1x)
Čerství rodiče vyrazí s miminkem na tříměsíční putování Balkánem. Kromě nejdelších prázdnin v životě je čeká řada výzev. Tím spíš poté, co se k nim přidá zdánlivě neodolatelné šťěňátko.
cestopisy

Balkán, bejby!

314 Kč
279 Kč
Cesty za štěstím - 20%
(1x)
Zabývat se štěstím v této naší současné době a při momentálním chaotickém stavu naší civilizace a hlavně našich duší, které tak těžko snášejí život beze smyslu, je úkolem velmi potřebným a užitečným. Díky těmto reportážím a díky entuziasmu autorky si můžeme znovu a znovu uvědomovat, že naše redukování veškerého smyslu života na pouhý obchod a tedy na ekonomiku je velkým omylem.
cestopisy
Ukázky

Cesty za štěstím

279 Kč
223 Kč
Gobi - Poušť v mé duši - 11%
GOBI je pokus Reinholda Messnera poznat svět a porozumět mu – je to výsostně osobní kniha. Horolezecká legenda se v 60 letech odvážila k poslední velké extrémní expedici na hraně mezi životem a smrtí.
cestopisy

Gobi - Poušť v mé duši

260 Kč
231 Kč
Malina pro slona - 11%
Velmi čtivá a poutavě podaná reportáž se spoustou barevných fotek vypráví o tom, jak přední česká trenérka psů Hana Böhme speciálně cvičí psy, kteří pak v africkém Kongu odhalují pašeráky cenných trofejí i ohrožených zvířat.
cestopisy

Malina pro slona

350 Kč
311 Kč
Potkala jsem Sicílii
Skvělý průvodce pro každého, kdo chce navštívit Sicílii – ať už doopravdy, nebo ve svých představách. Knížka vtipných příběhů, čerpajících z osobních zážitků autorky, které téměř dvacet let sbírá při důkladném poznávání Sicílie.
cestopisy

Potkala jsem Sicílii

269 Kč
Příběh Íránu, Mongolska a Turecka - říší, které pohnuly světem - 11%
Írán, Turecko i Mongolsko mají za sebou dramatický a vzrušující příběh, který ovlivnil chod celého světa.
cestopisy

Příběh Íránu, Mongolska a Turecka - říší, které pohnuly světem

404 Kč
359 Kč
Saúdská Arábie: Meč a slovo - 11%
(1x)
Zákazy vycestování, rozsudky smrti za odpadlictví od víry, vysoké tresty za nesouhlas s politikou královské rodiny, všudypřítomná diskriminace žen na základě náboženství i rodových zvyklostí, špehování občanů (což má v popisu práce přímo Saúdskoarabská telekomunikační společnost, která provádí nejen klasické odposlechy, ale i sledování činnosti na internetu a sociálních sítích) – to vše představuje klasickou totalitu, ještě zostřenou náboženstvím a tradicemi.
cestopisy

Saúdská Arábie: Meč a slovo

269 Kč
239 Kč
Slon na Zemplíně - 11%
(2x)
Česko má Mariusze Szczcygła a jeho Gottland. Upřímné svědectví o přítomnosti i minulosti našich slovenských sousedů napsal výjimečný reportér Andrej Bán.
cestopisy

Slon na Zemplíně

377 Kč
335 Kč
Sloni žijí do sta let - 11%
Vyplujte na zámořskou cestu do exotické Srí Lanky a do vzpomínek cestovatele Miroslava Zikmunda, který vám chce vyprávět o zelených čajových plantážích, divokém oceánu, nezapomenutelných výhledech z nevyzpytatelných hor...
cestopisy

Sloni žijí do sta let

358 Kč
318 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 97 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 > >>