Nejprodávanější Kniha - červen 2021

Labyrint z ledu
(3x)
Autor sugestivně líčí neuvěřitelný, přesto pravdivý příběh americké polární výpravy plukovníka A. W. Greelyho, jedné z nejdrsnějších v historii.
Ukázky

Labyrint z ledu

357 Kč
Latinos: jiná menšina?
Hispánci se stali nejpočetnější menšinou ve Spojených státech amerických, nepřestávají však být vnímáni jako cizinci, a to přesto, že předkové některých z nich žili na aktuálním území USA ještě před jejich samotným vznikem.

Latinos: jiná menšina?

261 Kč
Lenka
Intimní příběh plný nečekaných zvratů a překvapivých odhalení. Suverénně napsaná próza o bolestných ztrátách, o lásce i rodinných tajemstvích, která se chvílemi čte jako napínavá psychologická detektivka.

Lenka

266 Kč
Nemesis
(1x)
Kokain není jen brazilský problém. Vyvolává ho poptávka z Evropy a Spojených států. Silný příběh vzestupu a pádu jednoho z drogových bossů velmi zblízka ukazuje, jak vypadá život v proslulé favele Rocinha.

Nemesis

377 Kč
Nemocná Amerika
(3x)
Vedle jarní světové zdravotní krize inspirovala Timothyho Snydera k sepsáni Nemocné Ameriky i osobní zkušenost s americkým zdravotnictvím.

Nemocná Amerika

215 Kč
Nesvoboda
(2x)
Zneužívání zvířat v České republice má mnoho podob. Začíná u jídelních stolů, pokračuje v budovách pokusných laboratoří a zdaleka nekončí v klecích zoologických zahrad nebo cirkusových manéžích. Zvířata nenacházejí klid ani ve volné přírodě.

Nesvoboda

269 Kč
Noc, v níž se pořádají medvědí hony na zajíce
(6x)
Co má společného filosofie a jazykový vtip? A co G. W. F Hegel a Felix Holzmann? Na tyto otázky stručně, leč se vší akribií odpovídá tato kniha.
Ukázky

Noc, v níž se pořádají medvědí hony na zajíce

223 Kč
Osamělí
(2x)
Všechno začíná v roce 1969. Během studií v Uppsale se spřátelí šestice mladých lidí. Pořídí si autobus a vyrazí s ním na cestu do východní Evropy. Tento zpočátku bezstarostný výlet jim však přinese zážitky, které je navždy poznamenají.

Osamělí

359 Kč
Podbrdské ženy
(3x)
Příběh o nelehkých lidských osudech v podhůří Brd na pozadí událostí minulého století.

Podbrdské ženy

359 Kč
Populismus pro začátečníky: Návod k ovládání davů
Rakouský odborník na extremismus v politice prof. Walter Ötsch a novinářka Nina Horaczek napsali knihu čtivou, strukturovanou a s řadou praktických příkladů, které mohou přispět k tomu, že čtenář pochopí logiku populistického myšlení.

Populismus pro začátečníky: Návod k ovládání davů

268 Kč
Zobrazuji 931 - 940 z 1000 položek
<< < 1 .. 92 93 94 95 96 .. 100 > >>