Nejprodávanější Kniha - červen 2021

V bílém plášti
(4x)
Svorníkem povídkové sbírky jedněch z nejlepších českých autorů současnosti jsou postavy mužů a žen v bílých pláštích, na jejichž práci závisí naše zdraví a mnohdy i život.

V bílém plášti

206 Kč
Velký nivelizátor
Od dob, kdy lidé začali obdělávat půdu, chovat hospodářská zvířata a předávat své úspory příštím generacím, stala se ekonomická nerovnost určujícím rysem naší civilizace.

Velký nivelizátor

628 Kč
Venku
Kolem nás je tolik věcí, které stojí za objevení. A taky tolik otázek. Kdo tu zanechal kůži a proč? Jak se pohybují žížaly? A mají nos? Proč ptáci zpívají? Žijí u nás želvy? K čemu jsou rostlinám květy? Proč spí netopýři hlavou dolů?
Ukázky

Venku

495 Kč
Vztahy a mýty
(7x)
Snadno podléháme mýtům a pohádkám, které nám okolí podává jako obecný fakt. Jaké mýty jsou ty nejčastější a do jaké míry bychom jim měli naslouchat, objasňuje odborně, ale s nadhledem kniha, která zároveň dokáže čtenářům dodat klid.
Ukázky

Vztahy a mýty

260 Kč
(Re)design rodiny pro 21. století
Účinná řešení pro nejčastější situace, které vás s dětmi čekají od miminek až po jejich samostatnost. Ověřeno rodinou, kterou prošlo 30 dětí v různých životních situacích a zdůvodněno současnými poznatky o fungování mozku.

(Re)design rodiny pro 21. století

359 Kč
Bezpodmínečné rodičovství
Průkopnický přístup k výchově dětí od celonárodně uznávaného pedagoga Alfieho Kohna, který rodičům nabízí „hodnotné výchovné postupy přispívající k tomu, aby z dětí vyrostli vnímaví a zodpovědní lidé“.

Bezpodmínečné rodičovství

267 Kč
Biggles od velbloudích stíhaček
(3x)
Biggles, ani ne dvacetiletý mladík, je za 1. světové války vyslán se svým letadlem na frontu do Francie, aby bojoval proti nepříteli. Titul patří do legendární série téměř stovky knih mapujících dobrodružství britského letce Jamese Biggleswortha.
Ukázky

Biggles od velbloudích stíhaček

447 Kč
Bludný Holanďan a splasklá panna
(1x)

Autorka přichází po dvou bestsellerech z oblasti zdravého životního stylu se svou první detektivkou, která originálním způsobem přesahuje hranice žánru. A to ve více směrech.

Ukázky

Bludný Holanďan a splasklá panna

224 Kč
Budoárová bible
Kniha Budoárová bible nabízí bez jakýchkoli předsudků aktualizovaný pohled na lidskou sexualitu – již neexistují žádná zbytečná tabu, o všem je možno mluvit otevřeně, pozitivně a bez zábran.

Budoárová bible

399 Kč
Cesta k nesvobodě
(8x)
Liberální demokracie není absolutním vítězem studené války a ohlášený konec dějin se nekoná. Vladimir Putin se opevnil ve své mocenské pozici a fašistické představy o potřebě pevné ruky začínají ve světě opět rezonovat.
Ukázky

Cesta k nesvobodě

441 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>