Nejprodávanější e-knihy - červen 2021
děti a mládež

Každé srdce je bránou - 20%

Zazvonil zvonec... a co se dělo pak? Děti za správných podmínek vždycky mizely: proklouzly stínem pod postelí nebo šatníkem, propadly se králičí norou a vynořily se… jinde. Ale kouzelné světy nemají pro ty, co se už nehodí, pochopení. Nancy se kdysi zatoulala, ale teď už je zpátky.

děti a mládež
Ukázky

Každé srdce je bránou

179 Kč
143 Kč
Klasické české pohádky - 20%
Klasické české pohádky jsou drahocenným pokladem, který je od pradávna předáván dalším pokolením. Maminčino nebo tatínkovo čtení dětem v postýlce, vlídné vyprávění našich prarodičů, to jsou chvilky, na které se nezapomíná. Takové vzpomínky si uchováváme hluboko ve svém srdci a snažíme se podobné chvilky nabídnout i našim dětem. Pohádky doprovázejí krásné ilustrace.
děti a mládež
Ukázky

Klasické české pohádky

209 Kč
167 Kč
Kočičí válečníci: Nové proroctví (2) - Východ měsíce - 20%
Ostrodráp a jeho společníci jsou právě v polovině své strastiplné výpravy. Loučí se s Půlnocí a vydávají se na cestu zpět do lesa, aby svým klanům vyřídili, jak se mohou zachránit před zkázou. Jenže ve skalách na ně číhá smrtící nebezpečí…
děti a mládež
Ukázky

Kočičí válečníci: Nové proroctví (2) - Východ měsíce

189 Kč
151 Kč
Koruna - 20%
Když byla Eadlyn přinucena zúčastnit se Selekce, netušila, že by se mohla zamilovat do jednoho z 35 nápadníků. Ji prostě žádná pohádka nečekala! Jen počítala dny, až bude moct poslat všechny domů. Po událostech, které se odehrály v paláci, si ale uvědomuje, že nemůže být na všechno sama.
děti a mládež
Ukázky

Koruna

229 Kč
183 Kč
Ledová obluda - 20%
(2x)
Příběh o desetileté osiřelé holčičce a desetitisíciletém mamutovi je dosud nejrozsáhlejší knihou Davida Walliamse, který děj netradičně zasadil do minulosti.
děti a mládež
Ukázky

Ledová obluda

198 Kč
158 Kč
Léto v síti - 20%
Naty chce aspoň rok žít jako normální holka a v klidu odmaturovat. Kvůli práci rodičů už procestovala skoro celý svět a využila toho aspoň k parádnímu profilu na instagramu, který ji proslavil. Může ale někdo jako ona vůbec vést normální život?
děti a mládež
Ukázky

Léto v síti

189 Kč
151 Kč
Moje první pohádky - 20%

Pohádky, které my i naše děti máme rádi.  Pohádky, které my i naše děti máme rádi. - O Karkulce - O perníkové chaloupce - O veliké řepě - O Šípkové Růžence - O Budulínkovi - O rybáři a zlaté rybce - O Popelce ... a další nejoblíbenější pohádkové příběhy.

děti a mládež
Ukázky

Moje první pohádky

179 Kč
143 Kč
Můj kamarád dinosaurus - 20%
Co se stane, když se Matějovi vylíhne z vajíčka skutečný dinosaurus.
děti a mládež
Ukázky

Můj kamarád dinosaurus

229 Kč
183 Kč
Nezdárný syn - 20%
(1x)
Baz a Simon si mysleli, že vítězství nad Zlořádem Pletichou všechno spraví. Že to spraví láska… Jenže brát tohle vítězství jako konec byla chyba. Žádný konec není. Dějou se zlé věci, pak se přestanou dít, ale v hlavě dělají lidem paseku dál.Když Baz, Simon a Penny odjedou na prázdniny do Ameriky..
děti a mládež
Ukázky

Nezdárný syn

229 Kč
183 Kč
Nové příběhy se šťastným koncem – Poraněný sokol - 20%
Příběh z české přírody, který se skutečně stal! Konec školního roku se blíží a František už myslí jenom na prázdniny. Když cestou z parku uslyší podivnou ránu, netuší, že jedno velké dobrodružství zažije už teď. U skleněné protihlukové bariéry najde ležet poraněného sokola. Co dělat?
děti a mládež
Ukázky

Nové příběhy se šťastným koncem – Poraněný sokol

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 141 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 .. 15 > >>