Nejprodávanější Kniha - červenec 2021
česká

Koláčky a spiklenci
(2x)
Hurá, prázdniny! Daniel a Kit se už nemůžou dočkat, až spolu stráví léto. Dani zrovna odmaturoval a s Obrtínským gymnáziem i nepříjemnými spolužáky se může jednou provždy rozloučit.
česká

Koláčky a spiklenci

269 Kč
Konec zlobení
Mysleli jste si, že se zlobivé děti nemůžou polepšit? Ale kdepak, jde to. Jen je k tomu někdy zapotřebí trochu čar a kouzel.
česká

Konec zlobení

197 Kč
Kouzelná třída v zoo
Vítejte již v pátém příběhu úspěšné série!
česká

Kouzelná třída v zoo

197 Kč
Krvavé jahody
(7x)
Krvavé jahody vypraví děsivé svědectví Věry Sosnarové deportované ve čtrnácti letech spolu s devítiletou sestrou Naďou a jejich ruskou matkou – petrohradskou emigrantkou Ljubou Mělkinovou – z Brna do Sovětského svazu.
česká

Krvavé jahody

260 Kč
Kubík bez dudlíku
Leporelo vypráví o klukovi Kubíkovi, který se bez svého dudlíku nehne ani na krok. Stále ho musí mít v puse. Jak Kubovi pomoci, aby se s dudlíkem rozloučil?
česká

Kubík bez dudlíku

89 Kč
Kukátko do (ne)manželského života
Přemýšlíte o nějaké paní na úklid, pomoc při vaření, nákupy nebo hlídání dětí? Ale to přece není žádný problém! Hospodyně vám všechno zajistí, udělá a ještě vydrží chování vašich dětí, i puberťáků, jako by se nic nedělo!
česká

Kukátko do (ne)manželského života

207 Kč
Láska v exilu 1949–1950
Vzpomínková kniha knihovnice, exulantky a skautky Sylvy Šimsové. V ní nás díky úryvkům z deníků, korespondencí a vzpomínek vtahuje do života dvou mladých lidí, sebe a svého tehdejšího přítele, nynějšího manžela.
česká

Láska v exilu 1949–1950

242 Kč
Legendy a čáry
(1x)

Kniha textů Vratislava Brabence. Jednotlivá vyprávění se prolínají, jsou svými odkazy i dodatky, přitom každé obstojí samo o sobě. Ilustrace Františka Skály nejsou pouze doprovodem textu, ale kongeniálně rozšiřují a doplňují jeho význam.

česká

Legendy a čáry

243 Kč
Legendy: Praga caput regni
Čtrnáct příběhů Vám ji předvede v rozpětí několika tisíciletí. Potkáte mladého Frantu Frantu z cyklu Dobrodruh. Ocitnete se v centru pustošivého kobercového náletu. Zjistíte (skoro), kolik kamenných lvů se vejde na špičku katedrály.
česká

Legendy: Praga caput regni

405 Kč
Logoz
Robert Holm, dánský odborník na značky, se po návštěvě čínské Šanghaje rozhodne změnit svět. S pomocí sociálních sítí se mu podaří spustit nové stěhování národů. Rozdělené společnosti se skutečně rozdělují, mezi lidmi začínají vyrůstat zdi.
česká

Logoz

311 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100