Nejprodávanější tituly - červenec 2021
světová

Ciao Bella
Anna má strach – z lidí, z hluku, z jízdy po dálnici, z brambor, které mají klíčky… Je těhotná, čeká své druhé dítě. Aby své druhé těhotenství byla schopná zvládnout, rozhodne se jít k psychologovi.
světová
Ukázky

Ciao Bella

198 Kč
Další prima mýtus
V jednom okamžiku se může stát spousta věcí. Čarodějnický učeň Skeeve vinou nájemného zabijáka přijde o svého mistra, a zároveň se ocitne v místnosti s právě vyvolaným démonem z jiné dimenze.
světová
Ukázky

Další prima mýtus

179 Kč
Den, který nikdy nepřijde
Paul Mulchrone zakládá detektivní kancelář. Je bez peněz, bez parťáka a bez partnerky (neposlouchej, Maggie) – ale dostal svůj první případ! Na zakázku žárlivé milenky bude sledovat stavebního magnáta Hartigana.
světová
Ukázky

Den, který nikdy nepřijde

248 Kč
Divoké labutě
(2x)
Není divu, že nesmírně poutavá autobiografická kniha čínské autorky, žijící od roku 1978 ve Velké Británii, se po vydání v její nové vlasti a v USA okamžitě stala bestsellerem — v díle se totiž velmi šťastně snoubí solidní, věcné vylíčení historie Číny 20. století, plné neuvěřitelných zvratů, se střízlivě a skromně popsanou, avšak pohnutou osobní historií žen tří generací autorčiny rodiny.
světová

Divoké labutě

449 Kč
Dokonalí sousedé
(1x)
Helen se přestěhovala do Německa za svým mužem Garym, který vyučuje na mezinárodní škole.
světová

Dokonalí sousedé

314 Kč
Doktor Mráz
(2x)

Píše se rok 1939 a právník Albert Mráz nalezne v prorežimním časopise Gardista článek, ve kterém je hlavním hrdinou on sám. Píše se v něm o pokřtěném židovském advokátovi, který si změnil jméno, aby mohl i nadále bohatnout na úkor Slováků.

světová
Ukázky

Doktor Mráz

222 Kč
Drak do kapsy
Maminka chce, aby se Mari stala zvěrolékařkou, ale tu zajímají jen zvířátka zkamenělá.
světová

Drak do kapsy

269 Kč
Drzý bastard
(3x)
V žádném případě jsem neměla v úmyslu propadnout tomu drzému bastardovi. Byl to někdo, kdo patřil do mých nejdivočejších fantazií, a ne na odpočívadlo kdesi uprostřed Nebrasky. Když se mi porouchalo auto, uzavřeli jsme společnou dohodu.
světová
Ukázky

Drzý bastard

199 Kč
Dům ozvěn
Veliký starodávný dům na anglickém venkově získala Joss Grantová jako dědictví po matce, kterou nikdy nepoznala. Když se s manželem a malým synkem do bývalého rodinného sídla přistěhují, začnou se dít záhadné věci.
světová

Dům ozvěn

269 Kč
Elena: Na falešné stopě
Elena se svou nejlepší kamarádkou Melike při jedné ze společných vyjížděk zachrání srnku, která byla zraněna neznámou šelmou. Od lesníka se dozvídají, že podobných útoků na zvěř bylo v poslední době zaznamenáno více.
světová
Ukázky

Elena: Na falešné stopě

209 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100