Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - červenec 2021
světová

Nezdárný syn
(2x)
Baz a Simon si mysleli, že vítězství nad Zlořádem Pletichou všechno spraví.
světová

Nezdárný syn

296 Kč
Neználci

Étienne Davodeau je autorem komiksů, o světě vína toho moc neví. Richard Leroy je vinař, za celý život prakticky nepřečetl jediný komiks.

Oba jsou však plní odhodlání poznat život a svět toho druhého.

světová

Neználci

358 Kč
Nezralé bobule angreštu
Čtyři autobiografické prózy Ljudmily Petruševské ukazují drsný obraz dospívání v Rusku během druhé světové války a těsně po ní. Hrdinka povídek, zanedbávaná holčička, se protlouká světem, v němž vládne hrubá síla a zákon smečky.
světová

Nezralé bobule angreštu

170 Kč
Nezvyklý zájem o mrtvoly
V roce 1864 přijme Lizzie Martinová místo společnice bohaté vdovy, majitelky domů v chudinské čtvrti.
světová

Nezvyklý zájem o mrtvoly

314 Kč
Nikdo není doma
(2x)
Všechny domy jsou prázdné. Všichni zmizeli. Zapadlá yorkshirská vesnička Black Gale měla pouhých devět obyvatel. Nebyli to jen sousedé, ale také blízcí přátelé, kteří se často vídali a trávili spolu čas, včetně onoho osudného Halloweenu, kdy se sešli naposledy.
světová

Nikdo není doma

449 Kč
O čem sní mravenec
(1x)
Takový mravenec je možná maličký jako smítko, jeho život je však stejně vzácný jako život kteréhokoli jiného tvora, a častokrát dobrodružnější. Chcete vědět, co jeden mravenec povídal ze sna? Stačí otevřít tuto knihu.
světová

O čem sní mravenec

300 Kč
Objevujeme svět!  Mláďata z farmy
Sele se stočeným ocáskem nebo skrvnité telátko po mamince… slož a zase rozlož! Uč se se zvířátky. Tato knížka obsahuje velké kusy puzzle a je zaměřená na mláďátka z farmy.
světová

Objevujeme svět! Mláďata z farmy

224 Kč
Oblíbená hra
Silně autobiografický román z roku 1963 kanadského zpěváka, básníka a spisovatele je napsaný formou mozaiky skládající se z drobných epizod.
světová

Oblíbená hra

268 Kč
Od Elišky k Alence
Nyní vůbec poprvé vychází ojedinělá paralelní edice původní Carrollovy Alenky v říši divů (Alice in Wonderland) a čtyř tradičních českých překladů (Váňa, Houdek, Císař, Skoumalovi).
světová

Od Elišky k Alence

311 Kč
Odkaz
Dcera Josefa Mašína líčí ve své knize nejenom příběh jejich odbojové skupiny, vrcholící dobrodružným probíjením se přes Východní Německo do Západního Berlína, ale také osudy rodiny Mašínů počínaje první světovou válkou přes okupaci až po 50. léta.
světová

Odkaz

269 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100