Nejprodávanější Kniha - červenec 2021
příběhy ze života

Dědečkové - 11%

Tato knížka byla napsána na počest všech dědečků bývalých, současných i budoucích a v tomto ohledu je v rámci české literatury i českého komiksu unikátní.

příběhy ze života

Dědečkové

378 Kč
336 Kč
Profesor Astrokocour: Hranice vesmíru - 11%
(3x)
Výpravná obrazová encyklopedie pro děti, která sklidila obrovský úspěch hned po svém anglickém vydání, přiblíží všechna tajemství vesmíru – od velkého třesku po planety Sluneční soustavy.
příběhy ze života

Profesor Astrokocour: Hranice vesmíru

446 Kč
396 Kč
Jak Medvěd Bručimír všechno zapomněl - 11%
(1x)
Medvěd Bručimír se jednoho dne ocitl v lese Hustníku. Nepamatoval si, odkud přišel a jak se do Hustníku dostal. Tamní zvířátka se rozhodla, že mu pomohou, aby si na všechno vzpomněl.
příběhy ze života

Jak Medvěd Bručimír všechno zapomněl

206 Kč
183 Kč
Život u rybníka - 11%
Říše vodních brouků odkrývá velké proměny, poznáte chrostíka, vážku, larvy potápníka a dokonce i našeho jediného vodního pavouka - vodoucha. Poutavé příběhy a vyprávění, jsou doplněny zájímavými fakty a ilustracemi. Obtížnost textu je vhodná od 8 let
příběhy ze života
Ukázky

Život u rybníka

168 Kč
150 Kč
Kočka v Zemi čísel - 6%
(7x)
Ivar Ekeland napsal veselý příběh o Hotelu Nekonečno a jeho hostech, Číslech. Příběh, který je doplněn půvabnými obrázky Johna O'Briena, velmi přístupným způsobem vysvětluje pojem nekonečna a potěší bez ohledu na věk všechny, které zajímá matematika.
příběhy ze života
Ukázky

Kočka v Zemi čísel

199 Kč
187 Kč
Strašidlář - 11%
Pohádkový ještěr Hypolit se po mnoha letech probral v hluboké podzemní sluji z dlouhého spánku a vzpomíná na své kolegy a kolegyně saně.
příběhy ze života

Strašidlář

178 Kč
158 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 106 položek
<< < 1 .. 9 10 11