Nejprodávanější tituly - červenec 2021
dobrodružné

Hrdinův atlas smrtících draků - 11%
Škyťákovi bude dvanáct. Tedy když se mu podaří přežít narozeniny. Pokud nedokáže do večera uloupit z nedobytné Hromotlucké knihovny spis Jak vycvičit draka, jeho zlobivý dráček Bezzubka bude vypovězen z kmene.
dobrodružné

Hrdinův atlas smrtících draků

224 Kč
199 Kč
Plants vs. Zombies:T rávogeddon - 11%
Populární hra Plants vs. Zombies konečně i v podobě komiksu! Ubrebtaný cvok Dave se snaží pomoct své neteři Patrice a jejímu kamarádovi Natovi odrazit invazi zombií, která postupně zaplavuje poklidné městečko.
dobrodružné

Plants vs. Zombies:T rávogeddon

152 Kč
135 Kč
Ďábelská zubařka - 6%
(4x)

Na město padá noc a v temnotě se začínají dít podivné, hrůzné věci. Malé děti večer před spaním uloží nic zlého netušíce pod polštář mléčný zub pro zoubkovou vílu, a ráno – ó hrůzo! .....

dobrodružné

Ďábelská zubařka

296 Kč
278 Kč
Hraničářův učeň - Kniha čtvrtá - Nositelé dubového listu - 11%
(1x)
Blíží se jaro a Will s Evanlyn mohou konečně prchnout ze Skandie. Evanlyn je však unesena temudžajskými jezdci, příslušníky početného národa, který obývá rozlehlé stepi na východ od Skandie.
dobrodružné

Hraničářův učeň - Kniha čtvrtá - Nositelé dubového listu

314 Kč
279 Kč
Hraničářův učeň - Kniha pátá - Výkupné za Eraka - 11%
(1x)
Skandijský oberjarl Erak podnikne nájezd na pobřeží pouštní země Aridy, přitom je však prozrazen, zajat a uvězněn. Jeho zástupce Svengal se proto vypraví do Araluenu a požádá o pomoc.
dobrodružné

Hraničářův učeň - Kniha pátá - Výkupné za Eraka

359 Kč
319 Kč
Vinnetou I. - 11%
Nejslavnější indiánský příběh o přátelství, čestnosti a odvaze náčelníka Apačů Vinnetoua a jeho bílého bratra Old Shatterhanda se u nás stal legendou. Text vychází v nezkrácené podobě ve třech svazcích s obálkami Gustava Kruma.
dobrodružné

Vinnetou I.

242 Kč
215 Kč
Děti magie 2 - Nepřítel trpaslíků
Čarodějnické sourozence Mika a Zuri osud opravdu zkouší. Sotva si trochu odpočinuli, čeká je celá řada dalších dobrodružství.
dobrodružné

Děti magie 2 - Nepřítel trpaslíků

80 Kč
Naruto 11: Zapálený učedník - 11%
V mezičase před závěrečným turnajem potkává Naruto podivného chlapíka, ze kterého se vyklube Ropuší mudrc. S přímočarostí sobě vlastní se Naruto rozhodne, že pod ním chce studovat, a aby toho dosáhl, neváhá použít své nejzákeřnější triky.
dobrodružné

Naruto 11: Zapálený učedník

206 Kč
183 Kč
Strašidlář - 11%
Pohádkový ještěr Hypolit se po mnoha letech probral v hluboké podzemní sluji z dlouhého spánku a vzpomíná na své kolegy a kolegyně saně.
dobrodružné

Strašidlář

178 Kč
158 Kč
Terezínské ghetto - 11%
Historička Veronika Válková ve svých knihách přenáší čtenáře do skutečné, reálné historie, kde spolu s Bárou zažívají napínavé chvilky, zároveň se toho ale také hodně dozvědí.
dobrodružné

Terezínské ghetto

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 141 - 150 z 154 položek
<< < 1 .. 13 14 15 16 > >>