Nejprodávanější e-knihy - červenec 2021
děti a mládež

Strážci Země - 20%
(4x)

Strážci Země usnuli tvrdým spánkem a nepřítel splétá své nekalé plány! Olaw, jeden ze strážců Země, byl probuzen ze sladkého spánku v kmeni svého modřínu. Dozvěděl se, že jeden z dalších strážců není k nalezení, a jeho vždy usměvavý obličej se zachmuřil.

děti a mládež
Ukázky

Strážci Země

189 Kč
151 Kč
Temná krása - 20%
(1x)

Závěrečný díl úspěšné trilogie Falešný polibek Lia sice přežila zajetí ve Vendě, ale teď se musí vypořádat s ještě větším problémem. Hrozí totiž, že dojde ke zničení jejího království. A pouze ona to může zastavit. Lia se tak musí stát tou, kterou nikdy nechtěla být – První dcerou Morrighanu.

děti a mládež
Ukázky

Temná krása

279 Kč
223 Kč
Trpaslíci z pařezového domečku - 20%
Zahradní trpaslíci si žili spokojeně ve svém pařezovém domečku, dokud jim jednoho dne zloději nezničili jejich zahrádku.
děti a mládež
Ukázky

Trpaslíci z pařezového domečku

167 Kč
134 Kč
Vílí pohádky - 20%

Krásně ilustrované pohádky o vílách ocení především malé holčičky! Jednoho teplého jarního odpoledne vykvetla na opuštěné lesní mýtině veliká slunečnice a na jejím vrcholku se objevila maličká víla.

děti a mládež
Ukázky

Vílí pohádky

189 Kč
151 Kč
Víš, že tě potřebuju? - 20%
(1x)
Eden už svého nevlastního bratra Tylera neviděla skoro rok. Ačkoliv svůj tajný vztah kvůli okolí ukončili, nemůže na něj zapomenout. Když pak nečekaně dostane od Tylera pozvání, aby s ním strávila léto v New Yorku, je nadšená.
děti a mládež
Ukázky

Víš, že tě potřebuju?

249 Kč
199 Kč
Z kouře a kamene - 20%
(1x)

Neotřelá urban fantasy, která se stala vítězným rukopisem literární soutěže Hvězda inkoustu Když se u Carys Obelové objeví jedna z nejmocnějších bytostí města Morigan a zemře jí v náruči, netuší, jak moc se její život změní.

děti a mládež
Ukázky

Z kouře a kamene

199 Kč
159 Kč
Zločin slečnám nesluší - 20%
(1x)
Detektivka pro mladé dámy ve stylu Agathy Christie. Přiznejme si, že život na dívčí internátní škole může být celkem nuda. Možná právě proto se Daisy Wellsová a Hazel Wongová rozhodnou založit tajný detektivní klub.
děti a mládež
Ukázky

Zločin slečnám nesluší

209 Kč
167 Kč
Zmizení Sáry Lindertové - 20%
(3x)
Jednoho podzimního večera vešla bezproblémová studentka Sára Lindertová do metra a víckrát ji nikdo neviděl.
děti a mládež
Ukázky

Zmizení Sáry Lindertové

279 Kč
223 Kč
Černooká - 20%
(1x)
Viktorie je osmnáctiletá studentka, která žije zdánlivě normální život. Chodí na střední školu, řeší rozpory s kamarádkou a právě prožívá první lásku. Skutečnost je však jiná, než se na první pohled zdá. Před lety zemřela Viktorii matka a ona se s tím dosud nevyrovnala. Jednoho dne spatří v zrcadle…
děti a mládež
Ukázky

Černooká

179 Kč
143 Kč
Anna ze Zeleného domu - 20%
(3x)
Nejslavnější kanadská kniha (nejen) pro děti, přeložená do více než čtyřiceti jazyků, převedená na filmové plátno i na divadelní prkna, kterou čtenáři po celém světě milují už více než sto let, to je Anna ze Zeleného domu.
děti a mládež
Ukázky

Anna ze Zeleného domu

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 141 - 150 z 165 položek
<< < 1 .. 13 14 15 16 17 > >>