Nejprodávanější tituly - červenec 2021
česká

Má cesta za štěstím
(1x)
Karel Gott - Má cesta za štěstím Anotace Unikátní autobiografie největší legendy české a československé hudební scény všech dob.
česká

Má cesta za štěstím

859 Kč
Listopád
(18x)
Jaký by byl váš život, kdyby v listopadu 1989 dopadlo všechno jinak?
česká
Ukázky

Listopád

359 Kč
Smrtholka
(4x)
Hlavní hrdinka druhého románu Lucie Faulerové se vyrovnává s několika tragickými rodinnými událostmi, které se mohou zdát nepochopitelné, a snaží se najít jejich příčinu.
česká
Ukázky

Smrtholka

223 Kč
Šikmý kostel
(48x)
Románová kronika ztraceného města. Podtitul knihy lapidárně shrnuje příběh o někdejší pastevecké vesnici, která vystavěla svůj rozkvět na těžbě uhlí, aby o století později zašla na úbytě - také kvůli těžbě uhlí.
česká

Šikmý kostel

314 Kč
Šikmý kostel 2
(15x)
S Barkou, Ludwikem, Julkou a dalšími hrdiny trilogie Šikmý kostel se setkáváme vzápětí poté, co jsme je v závěru prvního dílu opustili. Zatímco ve zbytku nově vzniklého Československa nastávají zlaté časy, v Karvinné - jak se nyní město jmenuje - se
česká

Šikmý kostel 2

395 Kč
Babišovo Palermo I
Projekt Babišovo Palermo mapuje politický život Andreje Babiše v letech 2014 až 2021. Přináší souhrn skutečných důvodů jeho vstupu do politiky a detaily fungování strany ANO.
česká

Babišovo Palermo I

269 Kč
Underground: Revoluce
(1x)
Svět se ponořil do temnoty, ale Praha City je šťastné město plné neonů a milionů spokojených lidí. Alespoň to tvrdí zprávy City News. Jenže i redaktoři všudypřítomného televizního kanálu vědí, že pod povrchem bublá revolta.
česká

Underground: Revoluce

314 Kč
Uranova
(2x)
Anglická dívka Angela, která má těsně před svatbou, se v srpnu 1968 vydá do Československa navštívit rodinu svého otce, jehož nikdy nepoznala. Poslední, co od ní její snoubenec Henry uslyší ze sluchátka telefonu, je slovo „chleba“...
česká
Ukázky

Uranova

268 Kč
Zuzanin dech
(16x)
Co všechno udrží člověka při životě, když se svět kolem hroutí?
česká
Ukázky

Zuzanin dech

332 Kč
Miss exitus
(7x)
Nový román známého publicisty a spisovatele Aleše Palána zavádí čtenáře do prostředí domácího hospice.
česká
Ukázky

Miss exitus

222 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 1000 položek
1 2 3 .. 100 > >>