Nejprodávanější audioknihy ke stažení - červenec 2021
beletrie

Lidský hlas - 20%
(1x)
Lidský hlas - jedno z neslavnějších děl světového divadla. Text francouzského velikána, básníka, malíře, filmaře a vizionáře Jeana Cocteaua, ve kterém se na jevištích představila řada velkých hereček. Na této audioknize účinkuje Jaroslava Adamová.
beletrie
Ukázky

Lidský hlas

69 Kč
55 Kč
Neplač, muchomůrko - 20%
(1x)
Vyprávění o dívence, která bydlí se svými rodiči v hájovně a toulá se bezstarostně lesem okouzlena vším, co v něm žije a roste. Holčička při svých toulkách po lese zažívá mnohá dobrodružství se zvířátky i s mnoha dalšími živými i neživými "obyvateli" lesa.
beletrie
Ukázky

Neplač, muchomůrko

69 Kč
55 Kč
Osada Havranů - 20%
Štorchovy dobrodružné knihy situované do pravěku mají své čtenáře už celé půlstoletí. Vedle Lovců mamutů patří Osada Havranů - příběh z mladší doby kamenné - k těm nejoblíbenějším.
beletrie
Ukázky

Osada Havranů

99 Kč
79 Kč
Pohádky Boženy Němcové - 20%
Klasické české pohádky Boženy Němcové.
beletrie
Ukázky

Pohádky Boženy Němcové

69 Kč
55 Kč
Poslední Mohykán - 20%
historicko-dobrodružný slavný příběh z pera amerického spisovatele Jamese Fenimora Coopera. Na audioknize zazní Otakar Brousek, Marek Vašut či Luděk Kopřiva.
beletrie
Ukázky

Poslední Mohykán

69 Kč
55 Kč
Proces
(1x)
Audiokniha představuje slavný román, jehož autorem je Franz Kafka, pojednávající o osudu člověka v nepochopitelném soukolí byrokracie čte Jiří Ornest.
beletrie
Ukázky

Proces

169 Kč
Quo vadis - 6%
(1x)
Příběh lásky římského patricije ke křesťanské dívce se odehrává na pozadí velké a tragické historické epochy postupného pádu Říma.
beletrie
Ukázky

Quo vadis

212 Kč
199 Kč
Sága rodu Forsytů
Rozhlasová dramatizace slavného románu.
beletrie
Ukázky

Sága rodu Forsytů

195 Kč
Svědkyně ohně - 20%
(7x)
Další krimi od autorské dvojce ukryté za pseudonymem Lars Kepler, navazuje na úspěch předchozích románů Hypnotizér a Paganiniho smlouva. V ústavu pro dívky se sklony k destruktivnímu chování dojde k děsivé vraždě jedné z chovanek ...
beletrie
Ukázky

Svědkyně ohně

299 Kč
239 Kč
Tak se ti hlásím... - 6%
Třídílna kniha Korespondence V+W jasně dokazuje, že poslední dlouhotrvající forbínou Jiřího Voskovce a Jana Wericha byly jejich dopisy. Monology, které zůstaly dialogem. A právě tak sestavil Robert Tamchyna výběr neznámých nebo méně známých nahrávek.
beletrie
Ukázky

Tak se ti hlásím...

169 Kč
159 Kč
Zobrazuji 261 - 270 z 280 položek
<< < 1 .. 25 26 27 28 > >>