Nejprodávanější tituly - červenec 2021
leporela

Naši hasiči - Zábavné magnety - 11%
Trá-dá! Hasiči jedou! Díky hasicím vozům jsou vždy dokonale připravení na hašení požáru. Vyprav se s nimi na dobrodružné výjezdy a pomoz jim zvládnout každý úkol
leporela

Naši hasiči - Zábavné magnety

269 Kč
239 Kč
Neobyčejná přátelství v přírodě
(1x)
Kdo se ve světě přírody kamarádí? Kdo si pomáhá? Kdo komu připravuje snídani? Kdo koho s péčí ohryzává? Kocour Mourek provede nejmenší děti úžasným světem přírody, ve kterém vznikají neobyčejná a vzácná přátelství mezi zvířátky a rostlinkami, rostlinkami a houbami a houbami a zvířátky.
leporela

Neobyčejná přátelství v přírodě

287 Kč
Kuřátko a obilí - 11%
V roce 1953 se poprvé setkali na uměleckém poli vynikající básník a oblíbený ilustrátor.
leporela

Kuřátko a obilí

134 Kč
119 Kč
Moře - Moje první dotyková knížka - 11%
Dotyková knížka se zvířátky žijícími v moři je ideální pomůcka pro batolata, která díky hmatovým prvkům v knize procvičí svou jemnou motoriku.
leporela

Moře - Moje první dotyková knížka

224 Kč
199 Kč
Rok ve školce - 11%
(1x)
Rok ve školce obsahuje dvanáct bohatě ilustrovaných dvoustran, které dětem ukazují, co všechno se dá v průběhu roku – od září do letních prázdnin – zažít ve školce.
leporela
Ukázky

Rok ve školce

332 Kč
295 Kč
Co je to hovínko? - Podívej se pod okénko - 11%
Hovínko se dělá do plíny, splachuje se do záchoda, zvířátka dělají svá hovínka venku... Ale co to vlastně hovínko je? Víš, že jsou brouci, kteří si dělají z hovínek kuličky, a že králík svoje bobky dokonce jí?
leporela

Co je to hovínko? - Podívej se pod okénko

224 Kč
199 Kč
Divoká zvířata - 11%
Prozkoumej divoká zvířata žijící na savanách! Najdeš tu vysoké žirafy okusující koruny stromů, gorilí rodinku i hrochy, kteří se ze všeho nejraději povalují ve vodě. Prohlédni si tuto knížku a seznam se s nimi!
leporela
Ukázky

Divoká zvířata

224 Kč
199 Kč
Kdo je v ZOO, Miffy? - 11%
Leporelo pro nejmenší. Hádanky ze zoo přináší knížka s netradičními výřezy a hrou s detailem.
leporela

Kdo je v ZOO, Miffy?

89 Kč
79 Kč
Objevujeme svět! Les - 11%
Jak vypadá jelen se statným parožím? Co to tu voní pod listím? Nejsou to houby? Víš, jak se říká mláďatům divočáka? Který noční pták sídlí v dutině stromu? Objevuj les a všechna zvířátka, která v něm bydlí.
leporela

Objevujeme svět! Les

224 Kč
199 Kč
Rukulíbám - 11%

Básničky Michala Šandy nejmenší čtenáře hravou formou seznamují se základními pojmy etikety. V dnešní době přestává být pozdrav i poděkování samozřejmostí – básničky Michala Šandy nejmenší čtenáře hravou formou seznamují se základními pojmy etikety.

leporela

Rukulíbám

205 Kč
182 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 73 položek
<< < 1 2 3 4 .. 8 > >>